Gastouder in Drachten, de Drait, gezocht?

Gastouder in Drachten, De Drait, Trisken, Centrum, Drachstervaart e.o.


Dag ouder(s),

Mijn naam is Mane en ik ben 22 jaar oud. Samen met mijn man en kind woon ik in een gezellige woning in Drachten (de Drait).

Ik ben een enthousiaste jonge vrouw met een passie voor kinderen. Ik werk al 6 jaar met verschillende groepen kinderen. Zo heb ik tijdens mijn studie onderwijsassistente 3 jaar lang stage gelopen op een basisschool. Tijdens deze stage is mijn creativiteit enorm gegroeid. Ook heb ik hier geleerd om elk kind individueel te stimuleren in zijn/haar ontwikkeling. Hierbij doe ik ook al 5 jaar vrijwilligerswerk in de kerk en draai ik hier de kinderdienst. Ik zorg voor hun eten, drinken, activiteiten die ik zelf maak, en doe ik spelletjes met ze. Ik heb echt een hart voor kinderen en voel hun taal aan. Kinderen hebben dan ook altijd echt een speciale band met mij, omdat ik hun taal begrijp. Ik vind het erg leuk om activiteiten met kinderen te doen en zo hun spelenderwijs te helpen om verder te ontwikkelen. Ook ben ik dus heel erg creatief aangelegd en kom ik altijd met de leukste activiteiten en knutselwerkjes om te doen met de kinderen. Voor baby's zorgen vind ik ook heel fijn.

Ik heb tijdens mijn zwangerschap me helemaal verdiept in alles wat met baby's te maken heeft. Reflux, verschillende soorten voedingen, ontwikkelingspelletjes en de taal van baby's - hoe ik ze het beste kan begrijpen. Hier sta ik dus ook erg open voor.

Ik ben beschikbaar van maandag tot en met zondag, kan elk moment opgebeld worden om te komen. Ben dus erg flexibel. Wij wonen ook in een hele rustige wijk in de drait. Veel gastouders in de omgeving dus ook erg veel kinderen, wat het allemaal nog gezelliger maakt. Wij hebben ook een leuk speelveldje voor ons huis en de scholen en kinderboerderij is op loopafstand. Ook hebben wij in onze tuin een leuke speeltoestel met glijbaan en erg veel speelgoed voor de kleine om straks mee te spelen.

Lijkt het u met ons een goede match? Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet, Mane

Neem contact op