Gastouder / oppas in Drachten, Het Burmaniapark gezocht?

Flexibele gastoude met ervarirg. Werkzaam in Drachten, het Burmaniapark. (omgeving De Folgeren, Burmaniapark, Vrijburgh, De Swetten )


Gastouder te Drachten, woonachtig in Burmaniapark. Nabij: De Folgeren. Vrijburgh, De Swetten
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: MBO, EHBO
Werkervaring: 7 jaar
Woont in het Burmaniapark (nabij Vrijburgh, de Folgeren en het Fennapark)

Mijn naam is Inge en ik woon samen met mijn vriend in Drachten. Wij zijn nu ruim 10 jaar samen en daaruit zijn twee mooie en gezonde kinderen gekomen. Een zoon van 4 jaar en een dochter van 1,5 jaar. Wij wonen in een mooie groene speelse kinderwijk. De straat waar wij aan wonen is rustig en kindvriendelijk.

Ons huis is ruim, de kinderen hebben genoeg ruimte om te spelen in de woonkamer. Er is voldoende verschillend speelgoed voor diverse leeftijden. De tuin is veilig afgesloten en voor buiten is er ook prima speelruimte en buiten speelgoed. Ook zijn er genoeg aparte slaapplaatsen voor de kinderen die nog een slaapje nodig hebben.

Ik werk nu 4 jaar als gastouder en vind het heerlijk om te doen. Mijn kwaliteiten liggen o.a. bij het stimuleren van de ontwikkeling, gewoon omdat ik dat juist erg interessant, maar vooral belangrijk vind. Knutselen is ook iets wat ik erg leuk vind om te doen met de kinderen. Het is tenslotte weer een onderdeel van het stimuleren van de ontwikkeling. Ritme, Rust en Regelmaat is bij mij prioriteit nummer 1.

Als ik uw aandacht heb getrokken en wilt u graag meer over mij weten, dan hoor ik graag van u! Neem contact op met Mamaloe, te Drachten.

Graag tot ziens!

Vriendelijke groeten, Inge

 

Neem contact op