Gastouder / oppas in Drachten & Boornbergum, wijk de Trisken, Drait, Himsterhout en omgeving.

Per direct beschikbare gastouder!


Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag & zaterdag en zondag in overleg.
Flexibele opvang is mogelijk. Opvangtijden: 6.00 – 23.30.
Wijk: Aan de begin van de wijk de Trisken. vlakbij de Himsterhout. Snelweg is op korte afstand.
Voor: kinderen van 0-4 jaar. (4-12 in overleg). Ook kinderen met speciale behoeften zijn welkom, ik heb ervaring in het speciaal onderwijs en tevens veel baby ervaring.

Hallo ouders,
Ik ben Miriam, 35 jaar oud en moeder van 2 kinderen (bijna 12 en 9). 

Na 16 jaar op een kinderdagverblijf te hebben gewerkt (zowel babygroep als peutergroep) kies ik nu voor kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. Ik hecht veel waarde aan rust, ruimte voor ieder kind om zichzelf te ontwikkelen, buitenlucht en creatief bezig zijn. Zo hebben we veel materialen in huis om mee te knutselen, hebben we een piano, gitaar en is er een zandbak aanwezig. Ik heb oog voor de verschillende ontwikkelingsgebieden en ben in staat deze te stimuleren.
Jij mag zijn wie je bent om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn..  En je mag dit doen op jouw manier en in jouw tijd…
We hebben geen huisdieren en er wordt niet gerookt in huis. Er is oog voor gezonde voeding en vanwege voorspelbaarheid bied ik een vaste dag structuur. De baby’s  hebben uiteraard hun eigen dagritme. Ik heb diverse trainingen gevolgd vanuit mijn werk, zoals beweegkriebels.

Alles kan in overleg plaatsvinden en ik ben flexibel van geest, we komen er vast wel uit!

Met vriendelijke groet,
Miriam

Neem contact op