Gastouder (gezin) in Drachten de Venen


Beschikbaar: dinsdag tot en met zaterdag tussen 7 en 19 uur
Opleiding: HBO
Werkervaring: 8 jaar
Woont in de Venen (nabij: de Wiken, de Singels, de Bouwen)

Hallo, ik ben Feikje een 29 jarige moeder van 2 jongens (2 jr en 4 jr) en professioneel gastouder, met net dát beetje extra.
Zo biedt ik naast kwalitatief goede kindgerichte opvang ook voorschoolse educatie, thema gerichte activiteiten, thema uitjes tijdens de opvang, gezinsuitjes, ouder-kind workshops, thema ouderavonden, kindgesprek ouderavonden, een maandelijkse thema krant met alle nieuwtjes en betrek ik de ouders in het thema en een besloten foto pagina waar dagelijks foto verslagjes van de kinderen op gepost worden, zo kunt u mee genieten van de sfeer tijdens de opvang en samen met uw kind de dag thuis nog even doornemen.

Ik ben zelf moeder en daardoor heb ik al heel wat opvoedervaring opgedaan. Ik verzorg de opvang in mijn eigen huis.
Bij mij bent u verzekerd van kwalitatief goede opvang door een rijke ervaring en goed geschoolde achtergrond.

Ook met de stagiaires die ik begeleid is uw kind verzekerd van veel persoonlijke aandacht binnen de groep.U bent bij mij altijd zeker van kleine groepen en een vast gezicht.Kortom u hoeft niet in te leveren op kwaliteit t.o.v. een regulier kinderdagverblijf.

Op dit moment zijn de volgende kindplaatsen nog vrij: Donderdag 1 kindplek tot 15.00 uur en Donderdag 1 kindplek de hele dag

U en uw kind(eren) zijn van harte welkom om tijdens een kopje koffie/thee sfeer te komen proeven en kennis te komen maken. Wie weet tot gauw.

Neem contact op