Ervaren en betrokken gastouder biedt zich aan voor kinderopvang in huiselijke sfeer.

Lieve, ervaren gastouder in Drachten omgeving: De Wiken / De Venen/ De Bouwen/ Het Centrum


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag, flexibiliteit is geen probleem
Opleiding: MBOm en een EHBO certificaat gericht op kinderen
Werkervaring: 8 jaar
Wijken: Ik werk in Drachten en woon in De Wiken. Dit is nabij de Venen, de Bouwen, het Centrum.

Beste ouders,

Mijn naam is Lia. Ik en een zorgzame, consequente en lieve gastouder in Drachten. Ik heb al ele jaren ervaring en vang dagelijks kinderen op in verschillende leeftijden. Ik doe het werk met ontzettend veel enthousiame en plezier! Ik sta ingeschreven als erkend gastouder waardoor je in aanmerking kan komen voor kinderopvang toeslag.

Over mijzelf als gastouder: Er zijn regels in huis en ook zorg ik voor een zekere regelmaat. Maar binnen dit alles kan er ook veel. Het is bij ons meestal een soort van " gezellige creatieve boel", maar de rustpunten zijn minstens zo belangrijk! Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zoch te kunnen ontplooien en dat ze mogen en kunnen ontdekken en hiervoor de ruimte krijgen.

Op dit moment is er alle dagen plek. En op alle dagen zijn er ook andere kindjes. Als je geen probleem hebt met katjes en cavia's dan hoor ik graag van jullie :-)

Ps Ik heb een ecolamp permanent aan staan die de lucht zuivert. Hierdoor hoeft een lichte allergie geen probleem te zijn. (http:www.gezondheidsstad.nl/nl/gezondheid-en-welzijn/ecolamp/allergieen.html)

Er komen kindjes uit de volgende wijken: De Wiken / De Venen/ De Bouwen/ Het Centrum. Natuurlijk zijn er ook kinderen welkom uit andere wijken/plaatsen. Kom gezellig spelen! WIlt u vrijblijvend een kijkje komen nemen? Of een kennismaking plannen? Neem dan contact op met Gastouderservice Mamaloe, te Drachten.

Ik hoop van u te horen!

Hartelijke groeten, Lia

Neem contact op