Gastouder (gezin) in Drachten de Folgeren gezocht?

Gastouder Drachten in de omgeving: de Folgeren /Fennapark/ Burmaniapark/ de Swetten


Gastouder in Drachten, de Folgeren.
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Werkervaring: 3 jaar
Wijken:de Folgeren, ( Fennapark, Swetten, Burmaniapark en Vrijburgh)
Voor: kinderen van 0-4 jaar
Opleiding: HBO en EHBO certificaat

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Marieke en ik ben gastouder in Drachten sinds september 2012.
Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriend en dochter in de wijk ' de Folgeren' in Drachten.

Ik ben afgestudeerd HBO maatschappelijk werker.
Voordat ik besloot om gastouder te worden heb ik bijna 2 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als (persoonlijk) begeleider.
Door een verhuizing van Noord Brabant naar Friesland heb ik mijn vaste baan opgegeven en heb ik besloten om als gastouder te gaan werken in Drachten. Dit is een goede keuze geweest aangezien ik op deze manier meer bij mijn dochter kan zijn en alsnog in het groepswerk zit en iets kan doen met mijn zorg en welzijn kwaliteiten.

Omdat ik in Brabant ook onze dochter naar een gastouder gebracht heb weet ik als geen ander wat je belangrijk vindt als ouder voor je kind. Je wilt dat je kind de aandacht en liefde krijgt op de manier zoals jij die gegeven had, als je er was. Ik vind het ook belangrijk om flexibel om te gaan met keuzes en wensen van de ouders en ik zal zoveel mogelijk proberen de ouders hierin tegemoet te komen.

Ik ben erg flexibel en hoor graag uw wensen qua dagen en tijden. Dan kan ik kijken hoe we het mogelijk verder kunnen inpassen. Ik ben beschikbaar voor kinderen van 0 to 4 jaar.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u graag kennismaken dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met Mamaloe, te Drachten.

Neem contact op