Gastouder (gezin) in Drachten, het Fennapark / de Folgeren

Gastouder Drachten beschikbaar voor de omgeving: Drachten: Het Fennapark / De Venen/ Noord Oost/ De Folgeren


Ervaren en geduldie gastouder beschikbaar voor de omgeving: Drachten: Het Fennapark / De Venen/ Noord Oost/ De FolgerenBeschikbaar: in overleg zijn alle dagen bespreekbaar
Opleding: MBO en een certificaat voor EHBO bij kinderen. (jaarlijks herhaald)
Voor: kinderen van alle leeftijden
Woonplaats/Wijken: Gastouder werkt in Drachten. Omliggende wijken: het Fennapark, de Folgeren, de Venen, de Swetten, Vrijburgh, Noord Oost.

Beste ouder(s), verzorger(s),

Hallo ik ben Heidie ,  ik ben 41 jaar. Ik werk al weer een hele tijd met veel plezier als gastouder in Drachten. Wij wonen in het Fennapark tegen de wijk Noord Oost aan.
Ik ben getrouwd en wij hebben twee dochters van  boven de 12.
Ik ga geen pedagogisch verhaaltje opschrijven dit is voor mij logisch! UIterraad ben ik pedagogisch geschoold en vind ik het geweldig om te werken met kinderen. Het is mijn passieen ik geniet er volop van. Er zijn altijd meerdere kindjes zodat ze samen kunnen spelen er leren.

Respect voor elkaar en dieren vind ik heel belangrijk maar het aller belangrijkst is plezier en leuke dingen met elkaar doen!
Ik heb een aparte slaapkamer speciaal voor de oppaskids met twee bedjes en alle benodigheden.

Op zoek naar een ervaren en betrouweare gastouder in Drachten: Het Fennapark / De Venen/ Noord Oost/ De Folgeren? Lijkt het jullie leuk, kom gerust een keer bij ons kijken! Neem contact op met Mamaloe op een kennismaking te plannen.


Groetjes Heidie

 

Neem contact op