Gastouder (gezin) in Hoogkerk


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: SPW 3 kinderopvang en SPW 4 Activiteitenbegeleiding
Werkervaring: 2 jaar
Werkt in: Hoogkerk, Groningen-Zuid, Groningen-midden.
Voor: kinderen van 0-8 jaar (uitbreiding altijd mogelijk afhankelijk waar kinderen naar school gaan)

Mijn naam is Sandra. Ik ben 21 jaar en woon in Hoogkerk. Werken met kinderen is mijn grote passie. Kinderen zijn spontaan en ik vind met name de interactie met jonge kinderen erg leuk. Ik wil begin mei beginnen met gastouderopvang bij mij thuis in Groningen, Hoogkerk. Het is goed te bereiken vanaf de A7. Ik vertel nu kort even iets over mijzelf.

Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen individueel de aandacht krijgen die ze nodig hebben hoe oud ze ook zijn. Gezellig aan tafel een broodje eten, koffie drinken een babbeltje maken, voorlezen uit voorleesboeken vind ik geweldig om met de kinderen te doen. Even een frisse neus halen als het weer dat toelaat vind ik ook erg belangrijk. Even naar de winkel of gezellig naar een park of speeltuin en lekker met de kinderen bezig zijn. Ik vind het hierbij wel belangrijk dat de kinderen dingen doen die ze zelf leuk vinden en er zelf ook instemming in mogen hebben. Grenzen aangeven bij kinderen is hierbij wel belangrijk. Kinderen mogen veel van mij, maar als het te ver gaat dan mogen ze ook de consequenties ervan weten. Tenslotte is de veiligheid en het plezier bij de kinderen het belangrijkste wat er is. Zeker als ze klein zijn en nog niet overal de gevaren van weten.

Ik ben zelf een vlotte, ondernemende en vooral sociale meid die erg graag een praatje maakt. Dit kan met de kinderen, maar met de ouders is dit net zo belangrijk. Als er dingen zijn die me opvallen bij de kinderen of er is 1 niet lekker is het overleg met de ouders zeer gewenst. Een goed en open contact met de ouders is tenslotte de kern van het werk. De kinderen is waar het omdraait.

Ik ben ook erg flexibel en als het zo uitkomt dat de kinderen een keertje wat langer moet blijven in verband met het werk vind ik dit geen probleem.

Ik heb zelf al een aantal jaren ervaring in het oppassen van kinderen aan huis. Ik pas op kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ook dat de kinderen net geboren waren en dus nog veel aandacht en verzorging nodig hebben. Heeft u belangstelling om deze mensen te bellen, dan is dat altijd mogelijk op aanvraag.

Ik hoop u zo een goed beeld te hebben gegeven over wie ik ben, en hoop snel een keertje kennis te maken met u en de kinderen.

 

 

 

Neem contact op