Gastouder (gezin) in Sneek, De Domp

Ervaren gastouder biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Sneek, de Domp


Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Opleiding: Ik heb de opleiding SPW3 Gastouderbemiddelaar gedaan.
Tijden: 6.30 tot 19:00 (andere tijden/dagen mogelijk in overleg).
Wijken: de Domp in Sneek en kinderen uit de omgeving van deze wijk

Ik ben Nanneke en woon in Sneek (de Domp ).Ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen. Een meid van 10 en een jongen van 7 jaar.

Voor dat ik als gastouder begon te werken had ik vaak kinderen in huis en ben ik achterwacht geweest bij een gastouder. Ik kreeg te horen van anderen dat dit werk echt iets voor mij is.

.Nu (vanaf januari 2011) kan ik mijn werk en gezin combineren.
Ben altijd thuis voor mijn eigen kinderen en kan mijn liefde, ervaring en kennis overdragen en delen met vraagouders en kindjes.Ik ben september 2012 zelfstandig gastouder geworden.

Ik doe graag leuke dingen met kinderen en tegelijkertijd stimuleer ik de ontwikkeling bij de kinderen. Kinderen zijn oprechte mensen en elk kind is uniek en dat maakt alles heel bijzonder.  Ik ben consequent met wel ruimte voor hun eigen creativiteit en ontwikkeling en als ze iets kunnen motiveren dan geef ik ze wel die uitdaging en zijn ze wat vrijer.

Belangrijke punten bij het opvoeden van kinderen is liefde geven en dat de kinderen hun zelf kunnen zijn. Normen en waarden meegeven in de opvoeding.Consequent blijven naar de kinderen toe, duidelijkheid en structuur.

Ik ben zelf ook vraagouder geweest en dit vind ik wel een voordeel. Ik heb ook aan hun kant gestaan waar mijn vraagouders staan. Dan kun je hun sneller begrijpen.Goede afspraken van hun wensen van de opvang maken en zeker ook mijn visie duidelijk aangeven. Goede communicatie vind ik heel belangrijk, zodat je alles aan elkaar kunt vertellen.

Als dit alles U aanspreekt kan ik misschien iets voor U betekenen. Neem gerust contact op met Gastouderserive Mamaloe voor meer informatie over een gastouder uit Sneek.

Hartelijke groet,

Nanneke

Neem contact op