Gastouder aan huis / nanny gezocht voor thuisopvang?

Nanny, oppas aan huis gezocht in Appelscha e.o.


Beschikbaar: diverse dagen (in overleg)
Opleiding: HBO Logopedie
Werkgebied: max. 25 km vanaf Appelscha
Doelgroep: 0 tot 13 jaar
Rijbewijs & auto: Ja


Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Paulien. Ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend en 2 hondjes in Appelscha. Ik houd van lekker wandelen door de bossen, zowel met de honden als met mijn eigen paard. Ook fotograferen is een grote bezigheid van mij!

In september 2015 heb ik mijn opleiding HBO Logopedie afgerond. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen op een SBO school, RENN4 school en bij een logopediepraktijk. Tijdens de stages heb ik gemerkt veel affiniteit te hebben met kinderen.

Ik vind dat elk kind zich op zijn/haar eigen manier en tempo moet kunnen ontwikkelen. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van het kind en de stimulering hiervan. Mijn ervaring op dit gebied wil ik daarom ook graag meenemen tijdens het oppaswerk. Ik vind het belangrijk om structuur, regelmaat en rust te bieden. Ook het werken volgens thema’s blijkt, uit ervaring, erg goed te werken. Hierbij kan gedacht worden aan knutselen, (voor)lezen en/of spelletjes over een bepaald thema. Tevens vind ik het belangrijk om de kinderen een vertrouwd en veilig gevoel te geven, zodat zij lekker zichzelf kunnen zijn.

Binnenkort zal ik starten met de opleiding Pedagogisch Medewerkster, om mij vervolgens in te kunnen schrijven als gastouder.

Wilt u meer informatie over mij? Neem gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

Paulien

Neem contact op