Oppas aan huis/ nanny in Assen e.o. omgeving

Oppas aan huis / nanny in Assen e.o. per direct beschikbaar!


Beschikbaarheid: Diverse dagen in overleg
Opleiding: MBO en EHBO
Werkveld: Omgeving Assen, Groningen
Doelgroep: 0 t/m 18 jaar.
Ervaring: 5 jaar
Rijbewijs & auto: Ja

Beste ouders,

Ik ben Monique, 47 jaar, moeder van 4 ( waarvan 3 uit huis zijn), ik ben getrouwd en woon in Bovensmilde.

Sinds 2007 ben ik met heel veel plezier gastouder. In eerste instantie naast mijn baan als secretaresse. Omdat onze jongste dochter een nakomertje is, ben ik begonnen te werken als gastouder, om haar te leren omgaan met leeftijdgenootjes, delen van aandacht en speelgoed.

Omdat het werken met kinderen zo geweldig is, ben ik in 2010 gestopt met mijn baan als secretaresse en " fulltime" gastouder geworden.

Vanaf juni 2015 ben ik gestart met het werken bij de vraagouder thuis. Ik ervaar dat dit veel rust geeft in de gezinnen en bij de kinderen!

Werken met kinderen is geweldig, kinderen zijn eerlijk en altijd in ontwikkeling, elk kind op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo! Het is prachtig om daar onderdeel in te mogen zijn

Ik ben rustig en duidelijk, spontaan en vrolijk. Ik houd van zingen, voorlezen, knutselen, spelletjes doen, maar ook lekker van er op uit gaan!

Omdat ik in januari afscheid heb genomen van een gezin heb ik weer ruimte voor een nieuw gezin, waar ik me graag weer voor langere tijd aan willen verbinden.

Hartelijke groet,


Monique

Neem contact op