Oppas, gastouder aan huis beschikbaar per direct.

Nanny voor de omgeving: Leek, Assen, Roden, Veenhuizen, Eelde etc


Beschikbaar:maandag, dinsdag, woensdag en weekenden in overleg
Opleiding:Sociaal agogisch werk niveau 4; onderwijsassisten
Certificaten:baby- en kinder-EHBO
Nanny beschikbaar voor de omgeving: Leek, Assen, Roden, Veenhuizen, Eelde etc
Werkervaring:Ik ben drie jaar werkzaam geweest op twee basisscholen als onderwijsassistent. Ook heb ik twee jaar, een dag in de week, voor de klas gestaan als juffrouw van groep 1 en 2. Momenteel ben ik ook bij een ander gezin werkzaam als gastouder. 
Werkgebied: tot +/- 50  km vanaf Assen
Doelgroep: 0 t/m 12 jaar
Vervoer:In bezit van rijbewijs en auto
Huishoudelijk:In overleg

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Renate, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Assen. Ik ben drie jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Sinds een jaar werk ik niet meer in het onderwijs omdat ik een kans heb gekregen om meer te kunnen werken in een andere sector. Omdat het werken met kinderen mijn passie is ben ik dit heel erg gaan missen. Daarom ben ik weer begonnen met werken met kinderen, als nanny aan huis.

Ik vind het belangrijk dat uw kind in een veilige en liefdevolle omgeving opgroeit. Dit is een van de voornaamste redenen waarom ik het fijn vind om uw kind bij u thuis op te vangen. Daarnaast zal ik er zelf ook alles aan doen om uw kind een vertrouwd gevoel te geven waarbij zij zichzelf kunnen zijn, maar zich ook durven te ontplooien. Ik zal, als de situatie dit toelaat, activiteiten ondernemen met uw kind. Hierbij kunt u denken aan: een uitstapje naar het bos, de speeltuin, de kinderboerderij of thuis gezellig knutselen, koekjes bakken enz. Huishoudelijke taken zijn bespreekbaar.

Graag wil ik met u kennismaken in een persoonlijk gesprek. Ik kijk er dan ook naar uit om uw uitnodiging te mogen ontvangen om nader met elkaar kennis te mogen maken. Voor meer informatie of een kennismaking, kunt u contact opnemen met Mamaloe.


Tot snel!

Neem contact op