Oppas aan huis gezocht in Buitenpost of Damwoude?

Gastouder aan huis beschikbaar!


Beschikbaar: Maandag , woensdag  ( in overleg andere dagen mogelijk )
Opleiding: MBO Pedagogische medewerker kinderopvang niveau 3 , Gespecialiseerd medewerker kinderopvang niveau 4.
Werkervaring: Verschillende stages zowel in Kinderopvang/Buitenschoolse opvang ,Peuterspeelzaal ,Drie jaar Pedagogische medewerker Kinderopvang & BSO bij een Kinderopvang organisatie. Gastouder bij een gezin met een tweeling.
Cursussen: Kinderehbo & Bediener AED
Doelgroep: 0-12 jaar
Werkveld: Dokkum, Damwoude, Veenwouden, Leeuwarden, Drachten, Buitenpost(en omgeving)
Rijbewijs/auto: Ja , eigen auto.


 Beste Ouders ,

 Ik ben Esther , 26 jaar en woonachtig in Broeksterwoude (nabij Veenwouden/Dokkum). 
Tijdens mijn studie en werk heb ik veel ervaring opgedaan in de diverse richtingen van het opvangen van kinderen. In de kinderopvang heb ik veel ervaring opgedaan met specifieke werkwijzen, de punten die ik belangrijk vindt heb ik meegenomen en mij eigen gemaakt.

Wat ik belangrijk vind m.b.t. het opvang van uw kinderen?  Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich bij mij op hun gemak voelen en zich ontwikkelen op hun eigen tempo. Daarbij is het bieden van structuur en rust erg fijn. Net als het stimuleren van de ontwikkeling,ingaan op de behoeftes van een kind en natuurlijk consequent zijn.

Ik vang de kinderen op in hun eigen omgeving, zodat ze zich  in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. Ik vind het leuk om er op uit te gaan naar bijvoorbeeld een kinderboerderij,speeltuin of gewoon een stukje wandelen . Ook vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn. Huishoudelijke taken te verrichten vind ik geen enkel probleem!


 Bent u nieuwsgierig ? Of wilt u meer van mij weten ? Dan hoor ik het graag van u.

 Met vriendelijke groet,
 Esther

 

 

Neem contact op