Oppas aan huis gezocht in Drogeham, Surhuisterveen, Drachten, Buitenpost?

Gastouder aan huis beschikbaar!


Beschikbaar: in overleg
Werkervaring: diverse jaren ervaring
Omgevig: o.a. Drachten, Drogeham, Surhuisterveen, Buitenpost

Hallo ouders,

Mijn naam is Sandra en ik woon in Drogeham samen met mijn echtgenoot en ons dochtertje van twee jaar oud.

Na jaren ervain de kinderopvang te hebben gewerkt, verlang ik toch naar een kleinschalige opvang aan huis (bij ouders thuis). De opvang krijgt een totale vorm van mijn eigen concept: "Koesteren".

Waarom koesteren?
Ja, het is geen geheim dat de eerste levensjaren van een mens zeer bepalend zijn in zijn/haar verdere ontwikkeling. Daarom wil ik zo graag in die periode iets doen voor een kind, echt actief meedoen bij het koesteren van het grootste geschenk die we mogen ontvangen: het kind dus. Onze toekomst.

Uit ervaring van zondagsschoolopvang in de kerk en als pedagogisch medewerkster in een christelijk kinderdagverblijf, weet ik dat het
werken met kinderen heel veel geduld en begrip vraagt, maar daar staat tegenover dat het werken met kinderen ook veel voldoening
schenk. Niet in de laatste plaats vanwege de soms verrassende kijk die de kinderen blijken te hebben op het leven. En ik, Sandra, de simpel mens is, verwonder mij over de uniciteit van ieder kind. Als kinderen stralen, doe ik dat ook.

Geen mens is immers hetzelfde, geen kind is hetzelfde. Ik hou rekening met de omgeving, de individuele behoeften en fasen waarin het kind zit.

Mocht u intresse hebben in een nanny/gastouder aan huis voor kinderopvang bij u thuis in o.a. Drachten, Drogeham, Surhuisterveen, Buitenpost neem dan contact op met Gastouderservice Mamaloe.

Met vriendelijke groet, Sandra

Neem contact op