Gastouder aan huis in Kollum of Buitenpost?

Gastouder aan huis / nanny in Kollum, Buitenpost, Dokkum e.o.


Beschikbaar : Maandag tot en met Vrijdag
Opleiding : Mbo Pedagogisch medewerkster niveau 3
Cursussen: EHBO aan kinderen ,baby’s ,AED bediening, Werken met baby’s
Werkervaring : 4 jaar
Doelgroep : 0-12 Jaar.
Werkveld: omgeving Kollum, Buitenpost , Dokkum , Damwoude , Drachten.
Rijbewijs/auto: Ja

Ik ben Nathalie 22 jaar een woonachtend in Kollum. Ik heb hiervoor gewerkt bij een grote organisatie kinderopvang in Groningen en omgeving en bij een thuishuis in Kollumerzwaag.

Ik heb ervaring met alle doelgroepen.

Graag zou ik aan de slag willen als gastouder bij u thuis. Ik vind het welzijn van een kind erg belangrijk, ik zal als nanny dan ook zorgen dat het kind zich veilig en vertrouwt voelt en zich lekker kan ontwikkelen in zijn/haar eigen omgeving. Ook als uw kind bepaalde vaardigheden iets minder onder de knie heeft ben ik zeer bereid dit extra te aan oefenen met uw kind(eren) op een leuke creatieve manier.

Om me heen hoor ik vaak dat ik rustig, lief en zorgzaam ben en een groot verantwoordelijkheid’s gevoel heb. Ik vind het ook belangrijk dat de kinderen lekker op ontdekking kunnen/durven gaan en zich zo helemaal kunnen geven en alles kunnen ontdekken waar ze zelf behoefte aan hebben. 

Ik kan goed consequent zijn mocht dit nodig zijn, zo weten de kinderen waar ze aan toe zijn en wat we aan elkaar hebben. Dit kan veel rust geven en het erg gezellig maken. In de opvoeding kan ik me volledig aan u aanpassen en met u meedenken op welk gebied dan ook.

Ook het dingen ondernemen met de kinderen vind ik super leuk om te doen en ik zal dan ook vaak een activiteit bedenken die aansluit bij uw kind(eren). Zoals knutselen, bouwen , dagje weg , spelletjes , puzzels , wandelen of gewoon even lekker niks doen.

Ik wil de kinderen een leuke en plezierige dag bieden waar de kinderen zichzelf kunnen zijn. Ik kan me goed aanpassen aan de gezinssituatie. Ik ben flexibel, spontaan en neemt initiatief.

Uw kinderen staan bij mij op prioriteit nummer 1.

Ik hoop wat voor u en uw gezin te kunnen betekenen. 

Lijkt dit u ook wat dan hoor ik het graag.

 

Met vriendelijke groet , 

Nathalie

Neem contact op