Oppas aan huis / nanny in Burgum en omgeving

Oppas aan huis / nanny gezocht in Burgum?


Lieve nanny beschikbaar in Burgum.

 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag, weekenden in overleg
 Opleiding: MBO niveau 4
 Doelgroep: 0 t/m 12
 Omgeving: Drachten, Burgum en alles wat daar ongeveer 15 km vanaf ligt
 Rijbewijs/auto: Ja

Hallo ouder(s)/verzorger(s),

Mijn naam is Doutsen,  ik ben woonachtig in Drachten en 22 jaar.

Afgelopen juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Hiervoor heb ik opleiding Zelfstandig Werkend Gastvrouw gedaan. Deze opleiding was richting de horeca gericht waar ik momenteel ook werk in heb. Ik werk sinds dik 7 jaar bij een hotel restaurant waar ik sinds 2 jaar een leidinggevende functie heb.

Beide beroepen vind ik super om uit te voeren! Zowel de horeca als in de kinderopvang. Maar nu ik mijn opleiding heb gehaald gaat mijn hart toch richting de kinderen uit. De actie's, de uitspraken van de kinderen, elke dag is gewoon weer anders wat dat betreft. Dit zijn een aantal redenen waarom ik graag met kinderen werk.

Ik wil de kinderen graag stimuleren bij de dingen die ze doen (bij activiteiten/vragen die ze stellen/dingen die ze zelf voorstellen) zodat ze een warm en veilig gevoel krijgen en ook dingen durven te doen.

Gedurende de opleiding mocht ik mijn ervaringen opdoen bij een gastouder thuis (alle leeftijden), bij een kinderdagverblijf op de babygroep/dreumesgroep en mijn laatste stage heb ik voldaan op een peuterspeelzaal. 3 super jaren waren het! Van elke leeftijd heb ik de ontwikkelingen mogen meemaken. Ook heb ik de afgelopen jaren opgepast bij vrienden en buren.

Dan zal ik nu iets over mijn hobby’s vertellen...

In mijn vrije tijd mag ik graag voetballen en ben ik bij de voetbalvereniging waar ik voetbal ook vrijwilliger, zwemmen mag ik ook graag doen, wandelingen maken en bij mijn vrienden zijn (een aantal hiervan hebben ook kinderen).

Kortom, ik hou van leuke dingen doen, bezig zijn, waar gezelligheid ook een grote rol in speelt.

Cursussen:
 - Ik ben in het bezit van (kinder) EHBO
 - Eet en beweegkriebels
 - Sociaal hygiëne

Er is nog zoveel meer te vertellen, maar ik hoop u zo eerst voldoende te hebben ingelicht.

Wanneer u geïnteresseerd bent hoor ik dit heel graag.

Neem contact op