Ervaren gastouder aan huis beschikbaar voor kinderopvang aan huis in omgeving Dokkum.

Ervaren oppas aan huis biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Dokkum.


Beschikbaarheid: 1 tot 2 vaste dagen per week vanaf halverwege september
Diploma's: HBO docente Duits, HZW 2, kinder-EHBO
Werkomgeving: Burdaard, Dokkum en ongeveer 20 km eromheen
Werkervaring: als erkent gastouder 2 jaar
Doelgroep: kinderen van 0 t/m 12 jaar
Auto/rijbewijs: ja beide

Dag ouder(s),

Mijn naam is Mayke 29 jaar en ik woon in Burdaard. Ik ben moeder van 2 dochters (3 jaar en 1 jaar) en verwacht ieder moment onze tweelingmeisjes.(juni 2017)

Voorheen werkte ik als docente Duits op verschillende scholen en heb binnen dit beroep de nodige pedagogische kennis en ervaring opgedaan. Na de geboorte van onze oudste dochter, bleek dit echter niets meer voor mij te zijn. Ik wilde doen wat ik altijd al graag deed naast mijn werk voor de klas: zorg dragen voor kinderen en bijdragen aan hun ontwikkeling. Daarom heb ik besloten de opleiding tot gastouder te volgen en ben, na het behalen van de nodige diploma's en certificaten, aan de slag gegaan als gastouder bij ons thuis. Dit doe ik nu 2 jaar met veel plezier! Als aanvulling op mijn werkzaamheden thuis, zou ik graag als nanny in een gezin aan de slag gaan. 

Dat ik gek op kinderen ben, staat buiten kijf. Naar mijn idee staat deze liefde voorop als het gaat om 'werken' met kinderen. Daarnaast vind ik een heldere en rustige basis belangrijk. Structuur en regelmaat dragen bij aan deze basis. Ook mijn bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen staat ver vooraan in mijn rol als gastouder/nanny. Daarnaast is plezier maken met elkaar natuurlijk een must!

Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. Bij interesse voor opvang aan huis in Dokkum kunt u contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe. Ik kom mij graag aan u en de kids voorstellen.

Hartelijke groet, Mayke

Neem contact op