Gastouder aan huis / nanny beschikbaar voor opvangbij ouders thuis

Gastouder aan huis beschikbaar voor de omgeving: Dokkum, Blija, Leeuwarden, Buitenpost


Nanny gezocht in de omgeving: Dokkum, Blija, Leeuwarden, Buitenpost?
Opleiding: Helpende zorg en welzijn. Kinder EHBO zowel praktisch als theoretisch.
Werkervaring: ja
Werkveld: Leeuwarden/Franeker/Harlingen/Heerenveen en verdere omstreken
Beschikbaarheid: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag eventueel in overleg zaterdag en zondag.

Over mijzelf: Ik ben Brechtje, 22 jaar en sinds kort ben ik begonnen om gastouder te worden. De reden waarom ik dat nu doe is omdat ik toen ik mijn diploma haalde niet verantwoordelijk genoeg voelde om op iemands anders kind te passen.

Verder woon ik nog in Blija. Stil zitten zit er bij mij dus niet in daarom sta ik ook 5 dagen in de week in de sportschool. Naast mijn sportieve verslaving om zo te zeggen ben ik een pratende babbelbox, ik houd echt van praten en ik houd van lachen. Ik ben enthousiast, spontaan, leergierig en initiatief tonend nadat ik de kat uit de boom heb gekeken. Naast dat ben ik een lief persoon, sociaal en aardig. Maar zoals iedereen heb ik ook mijn 'boze' kant Nee is bij mij ook echt Nee, doorzeuren is mogelijk als het ook echt kan. Ik stel dus echt mijn grenzen wel op.

Waarom ik graag met kinderen wil werken is omdat ik hun groei momenten leuk vind om mee te maken, zoals van baby tot beginnend puber. Naast dat vind ik het stimuleren belangrijk zodat ze het 'later' als ze groot zijn het ook zelf kunnen doen. Ik vind het belangrijk dat het kind met respect word behandeld, en zo ga ik ook met kinderen om!

Dus zoekt u nog een leuke betrouwbare spontane gastouder, hopelijk mag ik dan die gastouder zijn.
Ik ben bereid om door Friesland te reizen, liefste wel in de omgeving van Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Drachten, Heerenveen wegens benzinekosten etc.

Mocht ik uw interesse hebben gewekt en wou u meer informatie over mij. Dan hoor ik graag van u.

 

Groetjes,
Brechtje

Neem contact op