Gastouder aan huis, nanny beschikbaar voor opvang aan huis bij de ouders thuis.

Oppas aan huis gezocht in de omgeving: Drachten, De Wilp, Oldekerk, Marum, Groningen?


Nanny die werkzaam is in de omgeving van: Drachten, De Wilp, Oldekerk, Marum, Groningen
Beschikbaarheid: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en in de avonden.
Opleiding:
- gediplomeerd pedagogisch medewerker niv 3.
- ehbo cursus.

Werkervaring:
- 3 jaar stage gelopen in verschillende kinderdagverblijven.
- 9 jaar een oppasbaantje, sinds mijn 12e.

Gediplomeerd in februari 2016.
Woonplaats: de Wilp en Oldekerk.
Werkveld: 10km om Westerkwartier, Drachten en omstreken.
Voor: kinderen van 0-12 jaar.
Auto/rijbewijs: ja.

Mijn naam is Lisanne en ik ben woonachtig in de wilp en Oldekerk. Ik ben in het bezit van een diploma voor pedagogisch medewerker. Daarnaast heb ik een EHBO diploma. Ook ben ik in het bezit van een auto en rijbewijs.

Wat ik zo leuk vind aan kinderen is dat elk kind anders is. Elk kind is uniek. Elk kind heeft andere doelen en kwaliteiten. Ik kijk niet altijd naar wat een kind niet kan maar wat een kind wel kan. En deze mooie kwaliteit wil ik dan stimuleren. Ik vind het erg leuk om Activiteiten te doen met kinderen.

Ik heb 3 jaar stage gelopen in verschillende kinderdagverblijven op verschillende groepen: 0 - 4 jr, 0-12 jr, 3+ groep en de bso.Ik doe het werken met kinderen erg graag, ik krijg er ect energie van.

Doordat ik mijn studie afgerond heb, ben ik nu opzoek naar een gezin of meerdere gezinnen om opvang te bieden en huishoudelijke klusjes te doen als jullie dit op prijs stellen.

Ik vind het leuk om met kinderen activiteiten te doen zoals: knutselen, spelletjes, buiten spelen, dagje weg, koken/bakken, huiswerkbegeleiding indien nodig.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde, lieve, creatieve nanny/gastouder of oppas neem gerust contact op met Mamaloe in Drachten. Wie weet zien wij elkaar terug op een kennismakingsgesprek.

Vriendelijk groet, Lisanne.

Neem contact op