Oppas aan huis, nanny per direct beschikbaar

Gastouder aan huis voor de omgeving: Drachten, Drogeham, Surhuisterveen


Gastouder aan huis voor de omgeving: Drachten, Drogeham, Surhuisterveen
Beschikbaar: ma-vrij
Diploma: MBO
Rijbewijs/auto: ja
Werkveld:  Drachten, Drogeham, Surhuisterveen en omgeving
Flexibel: ja
Huishoudelijke taken: ja
 

Beste ouder(s),

Mijn naam is Cobie en woon al een aantal jaren samen met mij vriend in Drogeham en sinds januari 2015 is daar onze prachtige dochter Femke bij gekomen. Ik ben in het bezit van een auto

Ik bied me aan om als (felxibele) nanny bij u aan huis op te passen. Ik ben een enhousiaste jonge meid, energiek en positief ingesteld.

In 2011 heb ik mijn helpende welzijn diploma gehaald. Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen om te gaan, maar niet de kans gehad om met kinderen te werken. Wel heb ik veel op mijn tante zeggertjes of kindjes van vrienden mogen oppassen.

Leuk een spelletje spelen, knutselen of met de kinderen naar een speeltuin gaan, vind ik leuk om met de kinderen te doen.

Vind het leuk om kinderen te helpen dingen te leren en te stimuleren. Respect voor elkaar vind ik belangrijk. De kinderen naar mij en ik naar hun.

Ik vind het niet erg om huishoudelijke taken te doen. Misschien is het leuk om mij dochter ook eens mee te nemen, en samen te spelen. (Als dat mogelijk is natuurlijk en jullie dit ook leuk vinden)

Ik hoor het graag!
 
Groetjes Cobie

Neem contact op