Gastouder / oppas aan huis in Drachten en omgeving

Oppas aan huis gezocht in Drachten?


Nanny uit Drachten beschikbaar!
Beschikbaar: maandag tot en met zaterdag
Werkervaring: 3 jaar onderwijsassistent, 3 jaar gastouder
Rijbewijs/auto: Ja
Werkt in Drachten en omstreken (Garyp, Burgum, Opeinde, Nijega, Harkema, Drogeham etc.)

Hallo mama’s en papa’s!

Ik ben Aletta, 26 jaar en woon in Drachten. Ik heb een MBO onderwijsassistent niveau 4 diploma.Ik werk al 3 jaar als onderwijsassistent in het basisonderwijs. Ik ben in bijna alle groepen wel werkzaam. Van knutselen en buiten spelen met de kleuters, naar taal en rekenen in de bovenbouw. Ook werk ik veel individueel met kinderen die wat moeilijker mee kunnen komen. Ontzettend leuk!

Ik heb 3 jaar als gastouder gewerkt in een gezin met 3 kinderen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Omdat de kinderen wat te oud werden is dat gestopt. Daarom zoek ik nu weer kindjes om op te passen.

Ik kan alle dagen werken in de schoolvakanties aangezien ik zelf in het onderwijs werk. Vanaf 19 augustus (na de zomervakantie) kan ik 2 of 3 vaste dagen oppassen. Weekends ben ik altijd beschikbaar. Ik kan werken in Drachten en de omstreken van Drachten.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen en op hun gemak zijn. Ik ga graag met ze op pad. Lekker wandelen of naar de speeltuin. Binnen een spelletje doen en spelen met speelgoed is ook leuk. Omdat ik bij de vraagouders thuis kom, blijven de kinderen in hun vertrouwde omgeving. Halen en brengen, van en naar school is geen probleem. Een handje helpen met huishoudelijke taken is prima.

Bent u op zoek naar een oppas aan huis in Drachten of heeft u nog vragen, dan hoor ik het graag van u! U kunt contact opnemen met Mamaloe.

Neem contact op