Gediplomeerde en ervaren oppas aan huis / nanny

Gastouder aan huis in Drachten gezocht?


Oppas aan huis uit Drachten
Beschikbaar: per direct op diverse dagen in overleg
Werkveld: Omgeving Drachten
Rijbewijs/auto: ja
Opleiding: PABO
Ervaring: ja als oppas en aupair


Beste ouders,

Mijn naam is Annelies, ik ben 27 jaar en ik woon sinds kort in Drachten.
Ik ben in het bezit van een spw- en een pabo-diploma, ik heb veel ervaring met kinderen door de vele stages die ik heb gedaan. Ook pas ik al jarenlang op op kinderen in verschillende leeftijden.

Na mijn afstuderen aan de pabo, ben ik aan het werk gegaan op een zorgboerderij waar jongeren wonen met een verstandelijke beperking, wat ik ontzettend leuk werk vond! Omdat het me leuk leek om voor langere tijd in het buitenland te verblijven, heb ik mijn baan daar opgezegd en ben ik begin 2013 naar Zweden vertrokken om daar de taal- en cultuur te leren kennen.
Afgelopen zomer ben ik teruggekomen uit Zweden waar ik 1,5 jaar als au-pair in een Zweedse familie heb gewerkt, ik heb het hier enorm naar mijn zin gehad en vond het erg leuk om de kinderen zo’n lange periode van zo dichtbij mee te maken! Sinds ik weer terug ben in Nederland heb ik tijdelijk op een zorgboerderij gewerkt en ben ik aan het werk gegaan als gastouder (een vervanging ivm zwangerschapsverlof). 

Ik ben rustig, geduldig en consequent en hecht veel waarde aan respect voor elkaar hebben en naar elkaar luisteren. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen in hun eigen tempo.  Activiteiten die ik graag onderneem met kinderen en waar ik zelf veel plezier aan beleef zijn voorlezen, naar buiten gaan voor een wandeling en het bakken van koekjes.

Ben ut op zoek naar een oppas aan huis in Drachten? Ik kom graag een keer vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken!

Neem contact op