Oppas / gastouder aan huis in Drachten

Oppas aan huis beschikbaar in Drachten!


Gastouder aan huis in Drachten en omgeving

Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
Werkveld: Drachten en omgeving
Ervaring: Stages kinderopvang
Rijbewijs: Ja

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Inge en ik woon in Drachten. In januari heb ik mijn diploma behaald van de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2.
Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring op gedaan in de kinderopvang en op peuterspeelzalen.Hier heb ik het altijd super naar mijn zin gehad.

Ik vind het echt super leuk om op kinderen te mogen passen. Als ik die lachende gezichtjes zie dan wordt ik zelf ook helemaal blij. Mijn hart ligt echt bij de kinderen. Ik vind het belangrijk om de kinderen te begeleiden in de ontwikkeling en te voorzien van prikkels die de ontwikkeling stimuleren. Ook vind ik het belangrijk om veel buiten te zijn hierdoor kunnen ze veel ontdekken. Ook ben ik creatief dus ik zal vaak een knutselwerkje met de kinderen maken. Een spelletje vind ik ook altijd leuk om te doen.
 Ook vind ik het erg belangrijk om een band met de kinderen op te bouwen zodat ze zich vertrouwd voelen en altijd naar je toe kunnen komen als er iets is.
 
De opvang zal bij u thuis plaats vinden omdat ik het belangrijk vind dat het kind in zijn/haar vertrouwde omgeving blijft.
Ik vind het zelf altijd leuk om te lezen/voorlezen aan kinderen, knutselen/verven, spelletjes, buiten spelen en ook houd ik van bakken en  koken.
Ook huishoudelijke werkzaamheden zijn geen probleem. Hier wil ik u graag een handje bij helpen.

Mocht u interesse hebben, dan hoor ik het graag!

Groetjes Inge

Neem contact op