Oppas aan huis/ nanny in Drachten

Christelijke en ervaren oppas aan huis in Drachten , Zuidhorn of omgeving gezocht?


Oppas aan huis in Drachten/Zuidhorn beschikbaar op diverse dagen
Opleiding: MBO en EHBO
Rijbewijs, auto: ja
Werkervaring: ja, 2 en half jaar kinderopvang, en vanaf maart 2017 als gastouder/nanny

Beste ouders,

Ik ben Janine (04-09-1994). Ik woon in Oldekerk (vlakbij Zuidhorn). Als nanny ben ik flexibel en zou ik net zo graag in Drachten en omgeving willen werken als in Oldekerk/Groningen en omgeving.

Ik heb inmiddels 2 en half jaar werkervaring in de kinderopvang, en heb het er altijd naar mijn zin. Mijn passie voor kinderen is groot, en ik vind het super om kinderen te zien groeien in de ontwikkeling en om ze daar bij te begeleiden. Ik vindt het heel leuk om met kinderen buiten de natuur te ontdekken, lekker wandelen, spelen met en in de natuur en af en toe gewoon even lekker je energie kwijt kunnen buiten. Verder ben ik een rustig en geduldig persoon, en merk dat de meeste kinderen dat fijn vinden. 

Ik werk sinds maart 2017 als nanny. Van maart tot juli heb ik bij 2 gezinnen gewerkt, en omdat 1 van de gezinnen ging stoppen met de opvang door ontslag van 1 van de ouders, werk ik nu alleen nog op de woensdag bij 1 gezin. De rest van de dagen ben ik beschikbaar voor een ander gezin!

Tot slot:

- Ik rook niet

- Heb Rijbewijs + auto

- Ik ben Christelijk

- Diploma Pedagogisch Medewerker

- EHBO diploma

Ik zou me graag verder voorstellen tijdens een kennismakingsgesprek! Interesse? Neem voor goede Gastouder of Nanny- service contact op met Mamaloe, te Drachten.


Met vriendelijke groet,

Janine

Neem contact op