Gastouder aan huis / gezocht in Drachten?

Oppas aan huis / gastouder beschikbaar!


Nanny uit Drachten.
Beschikbaarheid: Ma t/m Vrij. Weekenden in overleg mogelijk!
Opleiding: MBO ROC Friese Poort te Drachten
Werkervaring: Stage's op kinderdagverblijven, BSO, Basisscholen( met name groep 1 en 2) en natuurlijk oppassen op mijn neefjes en nichtjes. Ook kleine kinderen van mijn schoonfamilie.
Werkveld: Drachten en omgeving.
Rijbewijs/auto: Ja, beide

Hallo lieve ouders!

Mijn naam is Laura, ik heb net in oktober mijn diploma gehaald voor Helpende Zorg en Welzijn. Ik wil erg graag met kinderen werken, dat heb ik altijd al gewild. Daarom heb ik gekozen om aan de slag te gaan als nanny/gastouder bij ouders thuis.

Wat ik erg leuk vind om te doen met kinderen is: lekker buiten spelen en wandelingetjes maken, maar ook knutselen doe ik erg graag met de kinderen. Natuurlijk zijn er ook momenten waarop ze zichzelf lekker vermaken.

Ook wil ik de kinderen stimuleren in hun zelfredzaamheid. Ik vind het belangrijk dat kinderen dingen zelf kunnen doen en vertrouwen in hun eigen kunnen krijgen.

Huishoudelijke taken zijn geen probleem voor mij!

Ik vind het belangrijk om een band met de kinderen om te bouwen. Dat ze mij kunnen vertrouwen.Tot slot vind ik het ook belangrijk dat de kinderen met respect worden behandeld, en zo ga ik ook met de kinderen om.

Mocht u interesse of vragen hebben? Dan hoor ik graag van u !

Groetjes Laura

Neem contact op