Gastouder aan huis in Drachten of omgeving?

Ervaren oppas aan huis gezocht?


Beschikbaar: ma-vrij (weekenden in overleg ook)
Voor: Kinderen van 0-12 jaar
Opleiding: MBO (Zorg en Welzijn + PW 3). Daarnaast heb ik een EHBO diploma, gericht op kinderen. Ik herhaal dit jaarlijks.
Slogan: Een veilig en vertrouwd gevoel voor u en uw kind.
Ervaring: ja, ik heb al bij meerdere vraaggezinnen gewerkt.

Beste ouders,

Mijn Naam is Sandra, ik ben 27 jaar en ik woon Drachten in de wijk de Drait. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te zwemmen, sporten. Het werken met kinderen doe ik met heel veel liefde en toewijding.

Ik werk graag met kinderen omdat ik de kinderen wil stimuleren en helpen bij hun ontwikkeling. Het aanbieden van activiteiten zowel voor binnen als voor buiten, en het verzorgen van de kinderen. Als ik met kinderen aan het werk ben straal ik helemaal omdat je kunt zien welk kind welke ontwikkeling mee maakt en hoe het kind daar in groeit. Ik geniet echt van het werk!

Omdat ik graag met kinderen werk heb ik als eerst de opleiding Helpende zorg en welzijn niveau 2 gedaan. In 2007 heb ik mijn diploma gehaald. Omdat ik door wilde leren heb ik daarna de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 gedaan. Sinds juli 2013 heb ik ook daarvoor mijn diploma behaald. Ook ben ik in het bezit van een EHBO diploma, gericht op kinderen.

Ik zou mij ontzettend graag met veel enthousiasme inzetten voor uw kinderen! Ik hoop van u te horen! Interesse? Dan kom ik mij graan aan u voorstellen. U kunt contact opnemen met Mamloe om een kennismaking te plannen.

Hartelijke groet, Sandra

 

Neem contact op