Gastouder aan huis uit Drachten is per direct beschikbaar voor opvang aan huis

Ervaren oppas aan huis biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Drachten, Heerenveen, Leeuwarden.


Opleiding: MBO
Ervaring: ja
Beschikbaarheid:flexibel op alle dagen.
Omgeving: Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en omliggenden plaatsen/dorpen

Dag ouder(s),

Mijn naam is Mane en ik ben 22 jaar oud. Samen met mijn man en kind woon ik in een gezellige woning in Drachten (de Drait). 

Ik ben een enthousiaste jonge vrouw met een passie voor kinderen. Ik werk al 6 jaar met verschillende groepen kinderen. Zo heb ik tijdens mijn studie onderwijsassistente 3 jaar lang stage gelopen op een basisschool. Tijdens deze stage is mijn creativiteit enorm gegroeid. Ook heb ik hier geleerd om elk kind individueel te stimuleren in zijn/haar ontwikkeling. Hierbij doe ik ook al 5 jaar vrijwilligerswerk in de kerk en draai ik hier de kinderdienst. Ik zorg voor hun eten, drinken, activiteiten die ik zelf maak, en doe ik spelletjes met ze. 

Ik heb echt een hart voor kinderen en voel hun taal aan. Kinderen hebben dan ook altijd echt een speciale band met mij, omdat ik hun taal begrijp. Ik vind het erg leuk om activiteiten met kinderen te doen en zo hun spelenderwijs te helpen om verder te ontwikkelen. Ook ben ik dus heel erg creatief aangelegd en kom ik altijd met de leukste activiteiten en knutselwerkjes om te doen met de kinderen. 

Voor baby's zorgen vind ik ook heel fijn. Ik heb tijdens mijn zwangerschap me helemaal verdiept in alles wat met baby's te maken heeft. Reflux, verschillende soorten voedingen, ontwikkelingspelletjes en de taal van baby's - hoe ik ze het beste kan begrijpen. Hier sta ik dus ook erg open voor.

Ik ben beschikbaar van maandag tot en met zondag, kan elk moment opgebeld worden om te komen. Ben dus erg flexibel Heeft u interesse in een spontane en betrokken gastouder voor uw kind(eren)? Stuur dan een bericht aan Gastouderservice Mamaloe te Drachten.

Met vriendelijke groet en misschien tot snel,

Mane

 

Neem contact op