Gastouder aan huis beschikbaar voor thuisopvang

Gastouder aan huis, nanny gezocht in de omgevng van Doezum, Opende, Zuidhorn of Grootegast?


Beschikbaar: Maandag t/m zaterdag
 Opleiding: SAW pedagogisch medewerker jeugdzorg niveau 4.
 Werkervaring: 3,5 jaar (vooral met kinderen met een stoornis, beperking of problematiek)
 Beschikbaar in de omgeving van: Doezum ( omgeving Doezum, Opende, Zuidhorn of Grootegast)
 Doelgroep: kinderen van 0-18 jaar


Ik ben Ingrid, 22 jaar en ik woon samen met mijn vriend en twee poezen in Doezum.
Sinds januari heb ik mijn MBO niveau 4 opleiding pedagogisch medewerker Jeugdzorg afgerond. Voor deze opleiding heb ik meerdere jaren stage-ervaring met kinderen met een stoornis, beperking of problematiek. Dit van Autisme tot meervoudig gehandicapt. Dus een kind wat iets 'anders' is, is voor mij geen probleem. Ook heb ik mijn EHBO certificaat voor baby's en kinderen.

Omdat ik graag met mensen werk kwam ik op het idee om deze opleiding te gaan volgen. Daaruit bleek dat ik het super leuk vind om met kinderen te werken. Omdat ieder kind uniek is, en zijn eigen aanpak nodig heeft lijkt gastouder zijn mij heel erg leuk.

Ik ben echt een buitenmens en neem de kinderen dan ook graag mee naar buiten. Lekker een rondje wandelen, potje voetbal of lekker picknicken op een kleedje. Ook ben ik graag creatief bezig met de kids, dit vaak gerelateerd aan de seizoenen, feestdagen e.d. Structuur vind ik belangrijk in de dagindeling van een kind. Ook moet een kind de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen en hiervoor de tijd te krijgen.


Mvg,


Ingrid

 

Neem contact op