Oppas aan huis / nanny in Groningen, Marum, Leek, Roden.


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: MBO Helpende zorg & welzijn
Plaatsen: Marum en omstreken, Drachten.
Voor: kinderen van 0-12 jaar
 
Mijn naam is Danique, ik ben een spontane en vriendelijke meid. In Januari 2013 heb ik de opleiding Helpende Zorg & Welzijn afgerond. Naast mijn opleiding paste ik regelmatig bij gezinnen op. Toen ik in de examenperiode kwam kon ik dit helaas al minder doen en heb ik uiteindelijk één adresje overgehouden. Dit is meestal op dinsdagavond. Ik heb veel ervaring opgedaan in mijn jeugd met kinderen. Ook heb ik stage gelopen op een basisschool groepen 1,2 en 3. Dit vond ik erg leuk om te doen aangezien ik het super leuk vind om met kinderen te werken.
 
Werken met kinderen vind ik leuk om te doen omdat ik het super leuk vind om te zien hoe kinderen zich verder ontwikkelen in hun leven. Om hun bij te kunnen staan bij dingen die zij nog moeten leren vind ik ook super leuk om te doen.
Ik heb vele verschillende oppas adresjes gehad. Bij kinderen van 0-12jaar. Bij kinderen die zware ADHD hebben of zelfs met kinderen die FAS (foetaal alcoholsyndroom) hebben.
 
Tijdens mijn werk probeer ik zoveel mogelijk structuur te bieden. Hierdoor leren de kinderen wanneer wat komen gaat. Ik houd van orde en regels en de kinderen laten weten waar ze aan toe zijn.
 
Bent u opzoek naar een vriendelijk en spontane jonge meid dat kan ik misschien iets voor u betekenen.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Danique
Neem contact op