Nanny, gastouder aan huis gezocht in Groningen?

Oppas aan huis omgeving: Groningen Winsum, Roden, Zuidhorn


Oppas aan huis beschikbaar uit Groningen, voor omgeving Winsum, Roden, Zuidhorn
Beschikbaarheid: elke dag
Opleiding: Verzorgende IG
Cursussen: BHV + EHBO
Werkervaring: vanaf 2011 in de zorg. (ouderenzorg,kraamzorg en gehandicaptenzorg.)
Doelgroep: 0 tot 18. Beperkingen vind ik geen probleem.
Werkveld: Omgeving Winsum, Groningen, Roden, Zuidhorn. 
Ik beschik over een rijbewijs en een auto

Hallo!
Mijn naam is Bo, ik woon in Winsum.Ik ben in juli 2014 afgestudeerd als verzorgende IG'er. In de opleiding en daarna ben ik steeds werkzaam geweest in de zorg. ( ouderenzorg, in de kraam en gehandicaptenzorg.) Kinderen met een beperking zijn daarom bij mij van harte welkom. Ik heb geduld en tijd om met deze kinderen te gaan spelen en een band op te bouwen.

Momenteel ben ik werkzaam bij zorgcentrum in Winsum. Dit is met ouderen, maar ik zou toch wel heel erg graag iets anders willen. Daarom zoek ik een gezin uit de omgeving Groningen, Winsum, Roden die op zoek is naar een oppas aan huis.

Het zorgen voor mensen, kinderen is wel altijd mijn ding geweest. Ik ben nu nog zoekende naar de voor ij ideale baan; werken met kinderen. Hier ligt mijn passie en daar geniet ik van!

Verder ben ik een eerlijk en betrouwbaar persoon die graag wil werken. Ik houd van buiten zijn en leuke dingen doen. Ik heb zelf twee honden waarmee ik graag bezig ben om ze wat te leren

Ik zou heel graag als nanny werken en voor uw kinderen zorgen. Dus bent u op zoek naar een nanny in Groningen, Winsum, Roden of Zuidhorn? Heel graag kom ik bij u thuis voor een vrijblijvende kennismaking!

Heeft u nog vragen of zou u wat meer informatie willen, neem dan contact op met Mamaloe!

Neem contact op