Gastouder / oppas aan huis in Franeker of Harlingen

Beschikbaar: dagen zijn in overleg
Opleiding: MBO
Werkervaring: 8 jaar
Doelgroep: 0-12
Werkveld: Franeker, Harlingen, Leeuwarden, Heerenveen, Bolsward etc.

Hallo Ouders,

Ik ben Marloes, 24 jaar en ben getrouwd. Ik zou ontzettend graag als gastouder aan huis willen starten en heb al veel ervaring in het werk al gastouder met kinderen van diverse leeftijden. Ik wist al van jongs af aan dat ik met kinderen wilde werken, wat ik precies wilde doen met kinderen was toen nog niet duidelijk. Maar nu ik als gastouder werk is mijn droom uitgekomen.

Wat mijn werk zo leuk maakt is dat de kinderen plezier hebben. Ik vind het heel dankbaar werk omdat je de kinderen zoveel kunnen leren.Zoek je een betrouwbare, flexibele en liefdevolle gastouder die lekker ondernemend is? Die kom ik me graag aan je voorstellen.

Met de kinderen doe ik graag activiteiten zoals: buiten spelen, verven, knutselen, met de blokken spelen en puzzelen en voorlezen en nog veel meer.

Uietraard heb ik mijn diploma voor het vak en daarbij heb ik ook mijn EHBO en VOG in orde.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een peuterspeelzaal, kinderopvang, basisschool, medisch kinderdagverblijf, peuterspeelzaal plus en buiten /tussen/ naschoolse- opvang, entertainer in het buitenland en gastouder-werk.

Ik ben in het bezit van een rijbewijs en auto en heb geen voorkeur voor een bepaalde plaats, waar ik zou willen werken. Leeuwarden, Heerenveen en omgeving is ook prima te doen!

Graag hoor ik van u,

Groet Marloes

Neem contact op