Oppas aan huis / nanny in Leeuwarden, Harlingen, Dokkum e.o.

Oppas, nanny in Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Dokkum e.o. beschikbaar


Beschikbaarheid: Maandag tot zondag. Van dag tot nachtdiensten. Tijden in overleg.
Opleiding: Helpende zorg en welzijn.
Werkveld: Vanuit Hallum binnen een straal van ongeveer 50 km.
Rijbewijs + eigen vervoer: Ja

Hallo Ouders,

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Melissa, en ik ben 22 jaar oud.
Ik ben woonachtig in Hallum, maar ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen auto, dus ik kan op vele plekken komen.

In 2014 heb ik mijn Helpende diploma behaald, hiervoor heb ik veel stage gelopen in de zorg ( in het begin voornamelijk de ouderenzorg) Maar het laatste jaar heb ik mogen afronden bij een gastouder, waar ik veel geleerd heb, maar ook een super fijne ervaring en leuke tijd heb gehad. Verder heb ik verschillende oppaskinderen gehad.

Al vanaf jongs af aan ben ik druk bezig met kinderen. Als klein meisje wilde ik al graag baby’s in bad stoppen, de fles geven en noem maar op.
Ik ben dol op kinderen, en vind het interessant om de ontwikkeling van een kind te volgen.
Tijdens het oppassen wil ik graag de opvoeding van de ouders volgen, ik vind het belangrijk dat er een goede klik tussen beide partijen is, en dat de opvoeding op 1 lijn zit.

Ik doe de opvang bij u thuis, kinderen blijven dan in hun vertrouwde omgeving en vaak dichter bij vriendjes en vriendinnetjes. Als u graag wilt dat het huishouden ook gedaan word, is dat geen probleem.

Ook vind ik het leuk om activiteiten te ondernemen met de kinderen, denk aan knutselen, naar buiten, de kinderboerderij, het zwembad en nog veel meer leuke dingen waar de kinderen zin in hebben.

Ook is het geen probleem als er kinderen ergens gebracht moeten worden met de auto. Zoals eerder aangegeven heb ik een rijbewijs en eigen auto.

Verder ben ik flexibel, en is er in overleg heel veel mogelijk.

Ben u op zoek naar een ervaren en betrouwbare oppas aan huis in Leeuwarden? Neem dan contact op

Met vriendelijke groet,

Melissa
 


 

Neem contact op