Gastouder aan huis in Wolvega of Heerenveen?


Beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot plusminus 13:30u.
Ik zoekt werk voor 2  (eventueel 3) ochtenden werk. Ook avonduren/ weekenden zijn mogelijk in overleg!
Werkervaring: momenteel werkzaam als Nanny bij een gezin met 3 kinderen. Hiervoor heb ik ook bij meerdere gezinnen reeds opvang verzorg waardoor ik ruime ervaringheb met kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar.
Werkveld: Ruime cirkel rondom Gorredijk. Ik ben best bereid om half u te rijden mocht
er een goede klik zijn! (Drachten, Heerenveen etc)
Rijbewijs/auto: Uiteraard ben ik in het bezit van een rijbewijs en een auto (met inzittendenverzekering).

Ik ben Geertje, 35 jaar en woonachtig met mijn man en onze 2 honden in Tijnje.
Ik heb een afgeronde SPH (sociaal pedagogische  hulpverlening) opleiding maar kwam er tijdens m'n opleiding al snel achter dat omgaan met individuele kinderen (kleinschalig) beter bij me past dan het werken in groepen. Omdat ik erg van kinderen houd en een pedagogische achtergrond heb, ben ik als gastouder a/d slag gegaan!  Ik houd ervan om actief met de kinderen bezig te zijn. Ook als uw kind een beetje extra zorg nodig heeft op e.o.a. vlak, schrikt mij dat niet af.

Ik werk momenteel ik de middaguren maar zou er graag nog iets naast willen gaan doen. De reden dat ik ervoor kies om als Nanny a/ d slag te gaan i.p.v. gastouder, komt omdat wij 2 honden hebben en ons huis niet is ingericht op kinderen. Daarnaast vind ik het zelf
ook fijn om buitenshuis te werken en merk ik ook aan kinderen dat ze het heerlijk vinden om na een drukke schooldag lekker naar huis te kunnen gaan en een vriendje mee te nemen als ze daar zin in hebben.

Indien mijn aanbod aansluit bij uw vraag en uw nieuwsgierig naar mij bent, dan kom ik graag 's langs voor een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is!

Neem contact op