Gastouder in Burgum gezocht?

Gastouder, oppas in Burgum beschikbaar!


Gastouder in Burgum
Beschikbaar op: maandag tot vrijdag van 7.00 tot 17.00
Opleiding: MBO + EHBO voor kinderen.
Werkervaring: 7 Jaar

Beste Ouders,

Mijn naam is Marjan. Ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Burgum.  6 maanden geleden zijn we de trotse ouders geworden van onze dochter Amber.  Een lief en rustig meisje dat andere kinderen erg interessant vind.

Ik ben al ruim 7 jaar met veel plezier werkzaam als gastouder. Ik geniet altijd erg van de kinderen om me heen en  doe dit werk met veel liefde.Ik vind het fijn om leuke dingen met de kinderen te ondernemen, ze spelletjes te leren,  voor te lezen, met ze te spelen, of creatief bezig te zijn, maar stimuleer de kinderen ook om zelf (nieuwe) dingen te ondernemen.  In de afgelopen jaren heb ik verschillende kinderen opgevangen, in diverse leeftijden. Door mijn oppas werk  en andere werkzaamheden in het verleden, heb ik ook veel ervaring met kinderen die speciale zorg nodig hebben. U kunt hierbij o.a. denken aan ADHD, Autisme en Epilepsie.  Bij mij staat rust, stuctuur, regelmaat, vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen. Elk kind is uniek en ik vind het een uitdaging om in overleg met de ouders op een zo goed mogelijke manier aan te sluiten bij de thuissituatie van de kinderen.
Ik heb voor iedere dag nog ruimte voor nieuwe kinderen.  Ik zou graag met ouders in contact komen die een  gastouder zoeken, bij wie ze hun kindje veilig achter kunnen laten.
Ik werk vanuit mijn eigen huis dat aan de eisen voor opvang voldoet en ben fulltime beschikbaar van 7.00 uur tot 17.00 uur. Iets eerder of later is altijd bespreekbaar.

Ik ben zeer flexibel en ook tijdens schoolvakanties beschikbaar.
De in Burgum aanwezige basisscholen zijn allemaal in de  buurt, dus eventueel halen en brengen van en naar school is geen probleem.

Bent u op zoek naar een gastouder in Burgum en lijkt het jullie leuk om kennis te komen maken met mij en natuurlijk mijn dochtertje Amber, neem dan contact op met Mamaloe.

Neem contact op