Gastouder (gezin) in Burgum heeft plek voor uw kinderen.

U zoekt een ervaren gastouder, oppas in huiselijke sfeer in Burgum?


Dag ouder(s),

Ik zal mezelf even voorstellen. 

Mijn naam is Annemarije, ik ben 21 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze lieve hond Bailey (Bailey zijn ras is boomer, dus hij is een klein hondje) in Burgum.Drie jaar geleden heb ik mijn Helpende Zorg en Welzijn diploma behaald en hierdoor is de liefde voor dit vak gegroeid. Na het behalen van deze opleiding heb ik vorig jaar mijn Verzorgende IG afgerond. 

Wij wonen in een tussenwoning met een enorme tuin, waar lekker in gespeeld kan worden. Om de hoek is een speeltuin, waar we kunnen spelen en binnenkort wordt een park dichtbij ons huis afgemaakt, hier kunnen we dan ook heen om de dieren te bezoeken. Natuurlijk zal er in huis ook gespeeld worden en vind ik het leuk om samen met de kind(jes) te knutselen en te spelen. 

Vanaf 8 januari 2018 zal ik van maandag t/m donderdag gastouderopvang bij mij thuis aanbieden. 'Savonds en weekends in overleg. Van/naar school in Burgum brengen is mogelijk. Mijn gastouderopvang in Burgum staat bekend om de flexibiliteit, aandacht voor het kind en opvang in huiselijke sfeer. 

Bent u op zoek naar kleinschalige en betrouwbare kinderopvang in Burgum? Of wilt u meer informatie over mij en/of een gesprek plannen? Neem dan contact op met  Gastouder- en Nannyservice Mamaloe! 

Groetjes, 

Annemarije 

Neem contact op