Gastouder gezocht in Hardegarijp of omgeving?

Gastouder beschikbaar in Hardegarijp, nabij Burgum


Beschikbaar:  maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Opleiding: Mavo, Intas, MBO Helpende zorg en Welzijn, EHBO voor kinderen.
Werkervaring: 23 jaar
Rijbewijs: Ja en in bezit van auto                                                                              
Werkgebied: Hardegarijp en omstreken.

Beste ouder(s),

Mijn naam is Gerda, ben 52 jaar jong en een zeer ervaren nanny/gastouder. (niet rokend)
Mijn man en ik hebben twee kinderen die intussen de deur uit zijn, wat inhoud dat ik zeer flexibel ben en al mijn tijd aan het oppasgezin kan besteden.
Ik ben al 23 jaar gastouder/nanny en heb al meer dan 25 kinderen “groot”zien worden.
Ik ben een oppas die het heerlijk vind om in de buitenlucht te banjeren en van alles te ontdekken. Lekker naar de speeltuin of naar de kinderboerderij. Als we binnen zijn vind ik het fijn om boekjes te lezen met de kinderen, kleuren , kleien, spelletjes doen en te knutselen. Daarnaast vind ik ook dat de kinderen zichzelf moeten kunnen vermaken, dus als ze lekker spelen, dan niet mee bemoeien. Ik geef de kinderen veel vrijheid maar heb wel bepaalde regels en ben daar dan ook consequent in. Bij de tafel eten, samen speelgoed opruimen, gezellig met elkaar thee drinken. Daarnaast ben ik een voorstander van Rust, Reinheid en Regelmaat. Natuurlijk is er wel ruimte voor enthousiaste, spontane ideeën.

Naast mijn werk als nanny/gastouder heb ik ook een aantal jaren als assistent peuterleidster gewerkt. In mijn vrije tijd heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de spelotheek.

Zoekt u een flexibele, enthousiaste, consequente, betrouwbare maar vooral lieve oppas, neem dan contact met mij op om te bekijken of ik iets voor u kan betekenen.

Neem contact op