Gastouder uit Appelscha heeft plek voor kinderopvang in haar eigen huis.

Kinderopvang gezocht in Appelscha?


Beschikbaarheid: woensdag en donderdag
Opleidingen/diploma's: HBO Logopedie & MBO; gastouder
Certificaten: EHBO voor baby’s en kinderen
Werkervaring: 2 jaar
Opvangplaats: Appelscha
Leeftijdsgroep: 0-4 jaar (andere leeftijden in overleg)

Beste ouders/verzorgers,
Mijn naam is Paulien, 25 jaar oud en woonachtig in Appelscha.Ik woon samen met mijn vriend en 2 hondjes (niet in de opvangruimte aanwezig!) in een ruime vrijstaande woning aan een doodlopende straat. Ons huis beschikt over een zeer ruime tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, rennen en fietsen! We wonen aan de rand van het bos dus we kunnen ook lekker met z'n allen het bos in. In de woning is een aparte slaapkamer aanwezig voor de kinderen.

In 2015 heb ik mijn diploma HBO Logopedie in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze studie heb ik gemerkt veel affiniteit te hebben met kinderen. Een baan in het logopedisch werkveld bleek toch niet mijn voorkeur te hebben. Ik wilde graag tijd kunnen doorbrengen met de kinderen en heb daarom gekeken naar een andere baan gericht op kinderen. Zo kwam ik bij het werken als gastouder terecht.

Kernwoorden waar mijn opvang voor staat:

-          Respect

-          Ontwikkelingsstimuleringsprogramma KIKI

-          Structuur en regelmaat

-          Veiligheid

-          Jezelf kunnen zijn

-          Ontwikkeling

-          Normen en waarden

-          Flexibel

-          Betrouwbaar

-          Kleinschalig

-          Huiselijke sfeer

-          Gezelligheid

-          Persoonlijke aandacht

-          Leren door te spelen!

Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn, zodat het kind zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en tempo. Het scheppen van een vertrouwensband met zowel kind als ouder(s) staat bij mij hoog in het vaandel. Door de kleinschalige opvang zal uw kind veel persoonlijke aandacht krijgen.
Ik werk met ontwikkelingsprogramma KIKI. Beer Kiki stimuleert de kinderen om spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. Elke maand wordt er gewerkt met een nieuw thema. Per thema worden er leuke activiteiten gedaan. Elk thema sluit aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. Hierdoor leren de kinderen meer over de wereld om hen heen.


De ontwikkelingsgebieden die centraal staan bij KIKI:
 - Motorische ontwikkeling
 - Sociaal emotionele ontwikkeling
 - Spraak- en taalontwikkeling
 - Rekenprikkels

Alle ontwikkelingsaspecten worden meegenomen in het thema. De kinderen worden spelenderwijs, zonder verplichtingen, uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen.

Openingstijden (andere tijden in overleg mogelijk)
 Woensdag: 7:00 – 19:00
 Donderdag: 7:00 – 19:00


Meer informatie? Neem dan contact op met Gastouderservice Mamaloe. Zij bemiddelen in nanny- opvang en gastouder- opvang in de omgeving van Appelscha.

Groet,
Paulien

Neem contact op