Gastouder (gezin) in Dokkum

Wijk(en): Fugellan


Beschikbaar: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Opleiding: HBO
Werkervaring: 5 jaar
Wijken: Fugellan

Mijn naam is Willemien, ik ben een jonge meid van 25 jaar en woon in Dokkum samen met mijn vriend.Ik ben een professionele gastouder en heb op verschillende dagen nog plek voor kinderen.

Ik woon vlak bij de basisscholen OBS Nynke van Hichtum en CBS De Hoeksteen en kan dus makkelijk kinderen ophalen en wegbrengen van en naar school. Ik heb ervaring met alle leeftijdsgroepen (0 t/m 13 jaar). Ik beschik over een pabo-diploma en heb tijdens mijn opleiding en later in mijn invalwerk in het basisonderwijs veel ervaring opgedaan met kinderen. Verder pas ik één dag in de week bij een gezin thuis op met vijf kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar, waarvan twee tweelingen. Dit vind ik erg leuk om te doen en heb daarom ook besloten om mijn werkzaamheden als gastouder uit te breiden. Verder ben ik pas de trotse tante geworden van een heel lief nichtje en heb ik een aantal keer op een meisje van 1 jaar opgepast.

Het is voor mijt belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen niveau uitgedaagd worden en ben ik actief met de kinderen bezig. Eigenschappen van mij zijn: lief, rustig, vrolijk, actief, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel, zorgzaam, betrouwbaar. Ik vind het leuk om met de kinderen naar buiten te gaan, wandelen, naar de speeltuin, knutselen, tekenen of gewoon te spelen. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om eens cakejes te bakken o.i.d. Ik ben erg flexibel en wil veel in overleg!

Zoekt u dus nog een professionele, lieve, betrouwbare oppas, dan zou ik graag met u in contact komen om verder kennis met u te maken.

Neem contact op