Gastouder (gezin) in Drachten, de Swetten


Beschikbaar: van maandag t/m vrijdag
Opleding: MBO
Voor: kinderen van 0-12 jaar
Wijken: de Swetten, de Folgeren, centrum van Drachten.

Mijn naam is Deborah en ik ben 26 jaar. Samen met mijn man en kinderen wonen wij in een gezellige ruime hoekwoning in Drachten (de Swetten) met een ruime tuin en voldoende speelgelegenheid. Ook hebben wij onlangs een speelkamer speciaal voor de kinderengecreëerd hier vind je veel spelletjes en een lego tafel met heel veel lego!

Ik ben een enthousiaste vrouw die het belangrijk vindt om de juiste zorg en aandacht aan uw kindje te geven. Ik vind het erg leuk om spelenderwijs kinderen dingen te laten ontdekken door bijvoorbeeld knutselwerkjes en uitstapjes met ze te maken.

Ook voor baby’s zorgen, vind ik heel erg fijn. Omdat voor hun de drie R-en zeer belangrijkmzijn, zal ik volledig aan uw schema voldoen.

Kortom, bent u op zoek naar een gastouder die liefdevol omgaat met uw kind? Misschien kan ik wat voor u betekenen.

Ik ben in het bezit van een MBO2 Helpende zorg en welzijn diploma. Ook het bijbehorende EHBO voor kinderen certificaat is aanwezig. Ik heb ervaring met kinderen in de leeftijd 0-9 jaar. Kinderen boven deze leeftijd draai ik mijn hand niet voor om

Ik ben beschikbaar op maandag t/m vrijdag. En mocht het zo zijn dat u co-ouderschap heeft waarbij om de week opvang nodig is, dan is dat ook geen enkel probleem.

Opvangtijden: geheel in overleg

 

Neem contact op