Betrouwbare gastouder / oppas beschikbaar in Gorredijk

Oppas gezocht in Gorredijk?


Per direct beschikbaar: enthousiaste gastouder in Gorredijk!
Beschikbaar:  Maandag t/m vrijdag (flexibel in tijden)
Opleding: SPW 3 + EHBO
Werkervaring: 6 Jaar
Woont in: Gorredijk
Huisdieren: 2 Katten

Hallo Ouders,

Mijn naam is Ingrid en ik woon samen met mijn vriend in Gorredijk. Sinds Augustus ben ik begonnen met het opvangen van kinderen in ons eigen huis.

Ik ben 6 jaar geleden begonnen als gastouder in een gezin met 3 kinderen. ( 6 maand/ 1,5 jaar/ 3 Jaar) en later kreeg ik nog een kindje erbij van 6 maand. Daar pas ik nu nog steeds op.

Na 3 jaar werkzaam te zijn in een andere brache miste ik het oppassen toch wel heel erg en ben ik weer begonnen met de opvang in eigen huis.

Het huis is onlangs gecontroleerd en goedgekeurd. En er is in huis een speciale kinderkamer ingericht. Met bedje, commode, speelgoed, box, (deze verplaats ik naar de woonkamer als er kinderen in de box spelen). Zodat ik geen trap meer op hoef met de kinderen.

Ik ben erg flexibel, ik ben van maandag t/m vrijdag beschikbaar, op het moment dat het mooi weer is ben ik buiten te vinden met de kinderen. Blokje om op de fiets/ even naar de speeltuin/ eendjes brood brengen. En als het slecht weer is lekker binnen spelen of activiteiten doen met de kinderen.

Wilt u meer weten,  neemt u gerust contact op.

Ingrid

Neem contact op