Oppas gezocht in Harlingen?

Gastouder woonachtig in Harlingen, Bynia State


Gastouder Harlingen, Bynia State
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: HBO Leraar Basisonderwijs
Werkervaring: 8 jaar
Tijden: in overleg
Voor: kinderen van 0 t/m 12 jaar
Wijk: Bynia State

Hallo!
Mijn naam is Nienke en ben 29 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en ons zoontje van 2 jaar in Bynia State in Harlingen. In 2008 ben ik afgestudeerd als leraar Basisonderwijs. Na de opleiding ben ik een aantal jaren aan het werk geweest in het onderwijs. Zodoende heb ik voor alle klassen gestaan en ervaring opgedaan in de ontwikkelingen van alle leeftijden.
Op de Pabo heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van het kind en de manier waarop zij leren. Met mijn kennis en ervaring vanuit het onderwijs denk ik een grote bagage te hebben, welke ik op een juiste manier kan inzetten als gastouder. Ik ben in staat met deze kennis kinderen goed te volgen en te stimuleren en zo nodig de ruimte te geven om te ontdekken en zelf te ontwikkelen.
Ik vind het leuk om creatief met de kinderen aan de slag te gaan, ook om samen te lezen/voorlezen en een spelletje te doen.  Met een grote speeltuin en speelveld voor de deur zijn er genoeg buitenactiviteiten te bedenken. En met mijn achtergrond als leraar, wil ik graag de kinderen helpen met hun schoolwerk.


Ik ben een lieve, rustige, betrouwbare en zorgzame gastouder die de kinderen op de eerste plaats zet.

Dus bent u op zoek naar een gastouder in Harlingen in de omgeving Bynia State, dan hoor ik het graag!

Groeten Nienke

Neem contact op