Gastouder of oppas in Meppel gezocht?


Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag in overleg.
Opleiding: MBO
Werkervaring: 8 jaar
Wijken: Ik werk in Meppel in de wijken Koedijkslanden en Bergierslanden
Werktijden 7:00- 19:00

Beste ouders,

Mijn naam is Jolanda, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een dochter van 5,5 en een zoontje van 2. We hebben wel een hond maar die is al vanaf dag één kinderen gewoon, en buiten 2 konijnen.

Ik ben al 8 jaar gastouder. Ook voor kinderen met een beperking. Daarvoor werkte ik 6 jaar als gezinsverzorgende. Ik heb de opleiding LKC (leidster Kinder Centra) gedaan en daarvoor 2 jaar stage gelopen. 1 jaar bij een kinderdagverblijf en 1 jaar op een peuterspeelzaal.

Ik heb altijd extra cursussen gedaan, Opvoeden zo en Opvoeden en nu verder, autisme, en de Gastouder Academie en de jaarlijkse EHBO en reanimatie.

Ik ben jaren geleden het gastouder vak ingerold maar geniet er nog elke dag van. Ik vind het fijn de kinderen te ondersteunen in hun leventje.Ik ben consequent, want ik heb o.a. door mijn ervaring gemerkt dan de kinderen behoefte hebben aan structuur en regelmaat.Het samen spelen en delen, maar vooral het zelf ontdekken vind ik erg belangrijk. Dit stimuleer ik bij de kinderen.De kinderen hebben hier zowel binnen als buiten de gelegenheid om te spelen en te leren en creatief te zijn. De tuin en de woonkamer zijn voor de helft voor de kinderen ingedeeld. Het knutselen doen we met de seizoenen mee!

Ik ben flexibel in de tijden en dagen (wel op tijd gemeld), er is ook gelegenheid tot mee-eten en eventueel overnachten.De kinderen hebben hun eigen slaapkamer, met ledikant en een peuterbedje. De kinderen slapen altijd met hun eigen slaapzakje en knuffels.

Bent u nieuwsgierig of wil u meer weten?

Ik zou zeggen kom, geheel vrijblijvend, eens een kijkje nemen!

Neem contact op