Gastouder / oppas in Drachten de Folgeren / Het Burmaniapark

U zoekt een betrouwbare, betaalbare en ervaren gastouder in Drachten? Deze gastouder uit de Folgeren heeft plek!


Gastouder uit Drachten, de Folgeren heeft weer plek voor kinderen in haar opvang aan huis.
Beschikbaar:  Maandag 07.15-18.00 Dinsdag 07.15-18.00 Donderdag 07.15-18.00
Wijken/Woonplaats: Gastouder werkt in Drachten. Omliggende wijken: de Swetten, Vrijburg, Het Burmaniapark, De Folgeren
Voor: kinderen van 0-12 jaar.

Beste ouders,

Ik ben Sytske gelukkig getrouwd en moeder van 4 kindjes. Wij wonen in Drachten, wijk de Folgeren. Omdat ik van kinderen houd is dit een geweldige baan!
Ik heb altijd veel affiniteit met kinderen gehad, ik heb dan ook heel wat jaren ervaring als gastouder zijnde. Ik houd van kinderen, ze maken je vrolijk! Mijn werk als zelfstandige gastouder in Drachten, de Folgeren, neem ik erg serieus, in de tijd dat ik de kinderen opvang wil ik ze begeleiden en inspelen op de ontwikkelingen samen met u als ouder.

Mijn gastouderopvang is een gecertificeerde kinderopvang gelegen in het Burmaniapark in Drachten! Vanwege het kleinschalige karakter is de gastouderopvang persoonlijker en rustiger voor uw kind, dan opvang via een kinderdagverblijf.
Uw kind krijgt aandacht, veilige opvang en een verantwoordde en warme “opvoeding” in een huiselijke omgeving. Een kind voelt zich hierdoor veilig en op zijn gemak. Ik ben gek op knutselen, dit doe ik dan ook wekelijks tot dagelijks! Ook hou ik van buiten zijn, als het mooi weer is vind je mij buiten met de kids te wandelen/voetballen of in de speeltuin.

We beschikken over veel speelgelegenheden, zowel binnen als buiten. We hebben een groot assortiment educatieve spellen en boeken, muziekinstrumenten en creatieve materialen als verf, klei, viltstiften, kleurpotloden, knip- en lijmmaterialen en dergelijke dus er zit altijd wel wat leuks bij om mee te spelen! Ook beschikken we over een fijn speelplein buiten, met leuke speelattracties!

Onderweg?!
De Kiddy Bus voldoet aan alle veiligheidsnormen en is voorzien van babyschaaltjes en peuterstoelen. Dus ook de allerkleinsten kunnen fijn en veilig mee een frisse neus halen en genieten van alles wat er in de omgeving te zien is, ook de schoolgaande kinderen vinden dit natuurlijk geweldig met zo’n busje de school in! Nabij gelegen zijn er geitjes en paarden waar dagelijks een bezoekje aan word gebracht!

Slaapgelegenheid:
Ik heb twee bovenverdiepingen waar zich 4 slaapkamers bevinden met een vast bedje voor de opvang en drie campingsbedjes.

Ik sta voor De 3 r’s

Rust, Regelmaat en Reinheid
Ik zorg voor de nodige regelmaat door te werken met een vaste dagindeling. Hierbij kan ik rekening houden met het individuele ritme van het kind.

Ik hecht erg veel waarde aan hygiëne en gezondheid. Zo wordt er dagelijks schoongemaakt.
Er wordt jaarlijks een risicoanalyse gedaan door het gastouderbureau, om u ervan te verzekeren dat alle belangrijke normen nageleefd worden en blijven.Ook sta ik ten behoeve van dit doel onder jaarlijkse controle van de GGD.

Dus bent u opzoek naar een professionele gastouder in Drachten of de omgeving van Drachten? Neem contact op met Gastouderservice Mamaloe te Drachten. Zij regelen graag een vrjblijvende kennismaking!

Hartelijke groet, Sytske

Neem contact op