U zoekt een een gezellig en vrolijke gastouder in Drachten?

Ervaren oppas aan huis biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Drachten, de Drait


Opleiding: MBO en EHBO
Ervaring: ja, 16 jaar.
Beschikbaar: diverse dagen, in overleg
Wijk: De Drait, De Trisken, Drachtstervaart, Himsterhout, Morra en omgeving

Dag ouders,

Mijn naam is Jeannette, 53 jaar oud en getrouwd. Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en wij wonen in Drachten, de Drait. Ik werkte altijd als medisch secretaresse in het ziekenhuis maar  door een ongeluk  lukte dat niet meer en 16 jaar geleden ben in hier ingerold en het bevalt me nog steeds heel erg goed . Ik merk dat ik enorm veel energie krijg van de kindjes. 

Ook wonen er poezen en 2 honden bij ons. Tijdens mijn werkdagen komen de honden en poezen niet in de woonkamer en keuken, dit wil ik niet , ook al zijn ze ontzettend lief.  We hebben wel als de kindjes willen aai en koekjes geef momenten. Ondanks de honden is het lekker schoon bij mij in huis. Ik ben een drukke vrouw die gek genoeg erg rustig kan doen als ik met de kindjes aan het werk ben. Ik werk 4 dagen in de week, woensdags is mijn vrije dag.  

Ik werk vaak met leuke thema’s maar vind het ook erg belangrijk dat kinderen kinderen mogen zijn en juist door samen te spelen veel dingen leren. Ik lees elke dag voor en zing veel liedjes met de kindjes. Ik heb ook de coole kids box, dat is een grote kist waar verschillende soorten speelgoed inzitten voor verschillende leeftijden. Elke 2 maand kimt er een andere kist.  Hier mag veel, we knutselen veel, bouwen hutten onder de tafel als het slecht weer is maar ik ben ook wel  wat “ouderwets”.  Zo eten we altijd aan tafel fruit , en drinken en koekjes doen we ook aan tafel, hoewel we ook wel in de indianentent picknicken.

We spelen veel buiten en als het lukt qua slaapjes gaan we vaak het park in. We wonen in een fijn huis met een grote woonkamer en open keuken, fijne tuin, waardoor ik veel ruimte heb voor de kindjes .

Ik hoop dat ik u hiermee een beetje een indruk heb gegegeven. Ben u nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen. Neem voor meer informatie contact op met Gastouderservice Mamaloe te Drachten.

Groetjes Jeannette
Gastouder de Drait 

 

# Gastouder Drachten de Drait, Kinderopvang Drachten, Oppas in huiselijke sfeer Drachten.

Neem contact op