Gastouder in Drachten, de Drait, gezocht?

Gastouder in Drachten, De Drait, Trisken, Centrum, Drachstervaart e.o.

Opleiding: MBO en EHBO
Beschikbaar op; flexibel beschikbaar op alle doordeweekse dagen, weekenden zijn in overleg.

Dag papa's en mama's,

Mijn naam is Rachel, 28 jaar oud en ik woon in Drachten.

Ik ben een enthousiaste jonge vrouw met een passie voor kinderen. Ik werk al 6 jaar als gastouder aan huis en nu wil ik in mijn eigen woning opvang verlenen. De woning is geschikt (gemaakt) voor de opvang van kinderen. Ik heb echt een hart voor kinderen en voel hun taal aan. Kinderen hebben snel een speciale band met mij, en ik met hun, omdat ik hun taal begrijp. Ik vind het erg leuk om activiteiten met kinderen te doen en hun zo spelenderwijs te helpen om zich verder te ontwikkelen. Ook ben ik creatief  en kom ik altijd met de leukste activiteiten en knutselwerkjes om te doen met de kinderen. Voor baby's zorgen vind ik ook heel fijn. Dit past bij mijn zorgzame karakter. 

Op dit moment zijn er een paar kindplekken vrij, dus ik kom graag met u in contact. U en uw kind(eren) zijn van harte welkom om tijdens een kopje koffie/thee sfeer te komen proeven en kennis te komen maken. Wie weet tot gauw!

Voor meer informatie over kosten, kennismaken of mijn werk kunt u contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe, te Drachten.

Hartelijke groet, Rachel

 

 

 

Neem contact op