Gastouder beschikbaar uit De Folgeren in Drachten

Drachten, omgeving: de Folgeren, de Swetten, Vrijburg, Burmaniapark, Fennapark

Beschikbaar: dinsdag, donderdag en vrijdag (van 7:30u tot 18:00u, in overleg kunnen andere tijden)
Opleiding: MBO
Werkervaring: Gastouder sinds 2005.
Wijken: Opvang in eigen woning aan de Wetterwille te Drachten
Voor: kinderen van 0-4 jaar.

Mijn naam is Lisette, ik ben 42 jaar en getrouwd. Ik ben moeder van 5 kinderen. Ik werk al een aantal jaren als gastouder en heb heel veel ervaring met kinderen en doe dit met veel plezier.
Ik vind het erg belangrijk om de kinderen een tweede thuis te geven. Ze stimuleren in hun ontwikkeling wat past bij het kind. Per direct is er plaats vrij voor kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar op de dinsdag, donderdag en vrijdag.

Als vraagouder hoeft u behalve een gevulde luiertas verder niets mee te nemen. Alles is aanwezig om de kinderen een plezierige dag en ouders een onbezorgde dag te geven.
Binnen kunnen de kinderen heerlijk spelen met divers speelgoed. Er is speelgoed voor alle leeftijden. Achter huis hebben we een omheinde tuin, met zandbak, schommel en veel buitenspeelgoed. In de zomer hebben we ook een trampoline en zwembad buiten staan. Verder is op loopafstand een mooie speeltuin. Ook wordt er met thema's gewerkt zodat er de kinderen met leuke knutselwerkjes thuiskomen.

De locatie van de mijn kinderopvang is dus danig ingericht dat het voldoet aan alle eisen opgesteld door de wet kinderopvang.
Als gastouder werk ik samen met een gastouderbureau. Via dit bureau worden de inschrijvingen en de administratie e.d. geregeld.
Ik ben ingeschreven als gastouder bij het lrk, en heb diploma hiervoor reeds behaald in 2010. Ik ben eveneens in bezit van een kinder EHBO.

Wat doen we op een dag:
Vrij spelen, buiten spelen, wandelen, voorlezen, knutselen, activiteiten, slaapmoment(en), eet en drinkmomenten


 

Neem contact op