Gastouder beschikbaar uit De Folgeren, de Swetten in Drachten

Drachten, omgeving: de Folgeren, de Swetten, Vrijburg, Burmaniapark, Fennapark


Gastouder, kinderopvang aan huis gezocht in Drachten?
Beschikbaar: per direct op alle doordeweekse dagen, weekenden/avonden zijn ook bespreekbaar
In Drachten, omgeving: de Folgeren, de Swetten, Vrijburg, Burmaniapark, Fennapark
Opleiding: MBO, EHBO gericht op kinderen
Rijbewijs/auto: ja
Woont in Drachten, Burmaniapark.
Leeftijd opvang 0-12 jaar.

Beste ouders,

Mijn naam is Marit. Getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Sinds ik kinderen heb werk ik niet meer als gastouder aan huis maar vind ik het fantastisch om mijn gezin en mijn werk als gastouder te kunnen combineren. Ik heb meerder jaren ervaring als nanny en als pedagogisch medewerkster binnen de kinderopvang. 

Ik woon samen met mijn gezin in de Folgere. We hebben een mooie ruime twee onder een kap woning met een afgesloten tuin en nabij meerdere speeltuinen. Voor ieder kind valt er wel wat te beleven. Er is genoeg speelgoed voor iedere leeftijd. Daarnaast biedt ons huis ook voldoende slaapruimte om even bij te komen. (we hebben 4 aparte kamers waarop de kindjes kunnen rusten) Ik vind het heerlijk om samen met de kinderen dingen te ondernemen zoals knutselen, buiten spelen of tenten bouwen in de woonkamer of tuin. Maar ook de zorg voor de allerkleinsten is iets dat erg goed bij mij past. Een knuffel, luisterend oor of even heerlijk boekje  lezen op de bank, je goed en vertrouwd voelen zijn dingen die ik erg belangrijk vind binnen de opvang, maar omdat ik als ouder ook weet hoe belangrijk het is dat je je kind met een vertrouwd gevoel achterlaat en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel kunt ophalen sta ik open voor de wensen en gedachten van de ouders. 

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten? Dan hoor ik het graag van u! U kunt contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe te Drachten.

Lieve groet, Marit

Neem contact op