Gastouder / oppas in Drachten de Folgeren / de Swetten

Ervaren gastouder uit Drachten biedt professionele kinderopvang aan in haar eigen huis.


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: MBO Verzorgende IG
Werkervaring: 8 jaar
Wijken: de Folgeren, de Swetten, Burmaniapark, Fennapark, Vrijburgh

Dag ouders,

Mijn naam is Vera, ik heb samen met mijn man 2 kinderen. Ik werk als gastouder in Drachten en doe het werk met veel toewijdig en passie en ik beleef ontzettend veel plezier in het werken met kinderen. Ons huis is geheel aangepast voor kinderen van 0 t/m 12jr. Er is genoeg ruimte voor de slaapjes voor de jongste kinderen. (4 aparte kamers)
Dagopvag, voor en nasschoolse opvang; behoort alle drie tot de mogelijkheden. Ook opvang in weekenden en op avonden is bespreekbaar. Er is in overleg veel mogelijk.

Wij wonen in een zeer kindvriendelijke buurt met een speeltuin voor de deur, en in onze achtertuin zijn ook veel speelattributen
en is m.b.v. een schutting afgesloten.
Ik ben veel buiten met de kinderen te vinden, doe graag een spelletje met de ouderen en wandel graag met de kleintjes.

Verder heb ik ruime openingstijden en ben ik beschikbaar van maandag t/m vrijdag.De dagen en tijden kunnen flexibel worden ingedeeld.

Op zoek naar een flexibele, betrouwbare, gezellige, vertrouwde gastouder/oppas voor uw kind? Neem dan contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe te Drachten.

Heel graag tot ziens bij ons in Drachten!

Groet, Vera

#Gastouder Drachten, Gastouder de Folgeren, Gastouder de Swetten, Gastouder Burmaniapark, Gastouder Fennapark, Gastouder Vrijburg, Kinderopvang Drachten.

 

Neem contact op