Ervaren gastouder in Drachten: De Folgeren, Vrijburg, Swetten, Burmaniapark

Oppas, gastouder gezocht in Drachten de Folgeren?


Ervaren gastouder in Drachten, De Folgeren
Beschikbaar: Dagelijks open van 6:30 tot 19:00
Ervaring: Ja 14 jaar
Diploma: MBO, ECV, EHBO gericht op kinderen
Wijk: Drachten, De Folgeren, Burmanipark, Vrijburg,  Swetten en omgeving.

Hallo,

Mijn naam is Cissy ik ben 45 jaar en ben 14 jaar werkzaam als gastouder in de wijk de Folgeren in Drachten.
Ik ben een geregistreerde zelfstandige gastouder en ben in het bezit van mijn EHBO gericht op kinderen en heb een diploma op mbo niveau. Ook heb ik diverse gastouder gerelateerde certificaten gehaald. Op dit moment ben ik bezig met een studie pedagogiek Uiteraard is mijn huis goedgekeurd door de g.g.d.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Oudere broertjes en of zusjes die naar school gaan zijn ook van harte welkom. Schoolgaande kinderen die minimaal 20 uur opvang per maand nodig hebben zijn ook van harte welkom.

Mijn huis is ingericht voor zowel de jongste kinderen als de wat oudere kinderen. Mijn woonkamer is d.m.v. .een hekje in tweeën gedeeld. In de woongedeelte spelen de kleinste kinderen. In dit gedeelte komt alleen veilig speelgoed.In het andere gedeelte mogen de grotere kinderen spelen met het speelgoed met kleine onderdelen, denk hierbij aan lego, loombandjes, knutselen  en meer.De kamer is overzichtelijk vanaf beide kanten en wordt alleen gescheiden door een hek dus we spelen samen en toch veilig.
Ik vind het heel leuk om samen met de kinderen te spelen maar geef ze ook de ruimte om zelf te spelen .Op een vrije  middag of in de vakantie zijn we vaak creatief bezig in de vorm van cakejes/koekjes bakken en knutselen.( niet verplicht)
Bij goed weer zijn we vaak in de speeltuin te vinden . Hier kunnen de  kinderen  heerlijk spelen met de glijbaan, de wipkip, de wipwap en met elkaar.

Ik heb vaste en duidelijke regels  die de opvang prettiger maken.Denk hierbij aan : schoenen uit in huis, eten doen we alleen aan tafel, handen wassen voor het eten en na een toilet bezoekje en meer van dit soort basis regels.Tijdens de opvang wil ik voor de kinderen een warme huiselijke sfeer creëren zodat ze zich hier thuis voelen.

Zingen,dansen, gek doen.. tenten bouwen, lego bouwen, playmobill , wandelen, eendjes voeren zijn een paar ingrediënten van mijn opvang .Samen met de kinderen probeer ik van elke dag een klein feestje te maken.
Maar ook rust momenten, middagdutjes, lekker onder een dekentje liggen, knuffelen , filmpje kijken, voorlezen horen erbij.

In principe ben ik elke dag open van 6:30 tot 19:00 maar mocht er behoefte zijn aan een andere tijd dan kunnen we altijd overleggen.
Ontbijt en avond eten ook mogelijk in overleg.

Wil je meer weten neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Groetjes van Cissy

Neem contact op