Gastouder (gezin) in Drachten de Singels

Gastouder, kinderopvang gezocht in Drachten omgeving de Singels? (nabij: Het Centrum, de Drait, de Trisken, de Peppel, Himsterhout en Drachtstervaart)


Ervaren gastouder uit Drachten stelt zich voor!

Beschikbaar: maandag t/m zaterdag
Opleiding: MBO
Werkervaring: 20 jaar
Woont in de Drachten wij: de Singels (nabij: Het Centrum, de Drait, de Trisken, de Peppel, Himsterhout en Drachtstervaart)

Hallo, Wij zijn Kees en Mieke en bieden samen kleinschalige, professionele opvang bij ons thuis. Als ouders van vier, inmiddels volwassen kinderen en de trotse grootouders van negen kleinkinderen hebben wij de nodige opvoedkundige ervaring opgedaan.

Wij bieden de kinderen een veilige, schone en vooral gezellige omgeving met het nodige speelgoed en spelletjes.Ook regelmatig een uitstapje naar de kinderboerderij, speeltuin of een andere vorm van vermaak staat bij ons op het programma.
Wij vieren de verjaardagen van de kinderen bij ons in de opvang met taartjes, slingers en feesthoedjes en niet te vergeten een cadeautje natuurlijk. En het lang zal ze/hij leven weerklinkt dan ook regelmatig bij ons in de woning waar wij dus ook de opvang bieden.

Wij bieden kleinschalige kinderopvang in Drachten, wijk de Singels. Ook 's avonds, nachts of in het weekend staan wij voor u klaar en bieden eventueel voor maximaal vier/vijf kinderen aparte slaapkamers. Wij werken zeer flexibel en kunnen daardoor "opvang op maat" bieden. Kinderen met een "rugzakje" zijn uiteraard ook van harte welkom bij ons, door jarenlange ervaring kunnen wij uw kind(eren) bieden wat het nodig heeft.

Wij halen en brengen ook uw kids en staan bijvoorbeeld regemaltig bij St. Lukas school in Drachten.

Zoekt u voor uw kind een geduldige, lieve en ervaren gastouder in Drachten, de Singels? Neem contact op met Mamaloe te Drachten!

Neem contact op